Survivor: Η συμβίωση επηρέασε τις επιδόσεις των παικτών; Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία
Media

Survivor: Η συμβίωση επηρέασε τις επιδόσεις των παικτών; Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Survivor: Στο επίκεντρο ξανά ο Τριαντάφυλλος ο οποίος ενημερώθηκε για τις ιατρικές εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του, ενώ κλήθηκε να πάρει μόνο του την απόφαση ...

Μια νέα εποχή φαίνεται πως ξεκινά για τους παίκτες του Survivor 4. Το βράδυ της Κυριακής προβλήθηκε το μεγάλο πάρτι ένωσης των δύο ομάδων.

Η βραδιά κορυφώθηκε με την πολυσυζητημένη εμφάνιση του Jason Derulo, ο οποίος βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, κάνοντας μια ξεχωριστή εμφάνιση στο stage, τόσο για τους παίκτες, όσο και για τους ίδιους τους τηλεθεατές.

Η επόμενη μέρα βρήκε τις δύο ομάδες μαζί στην ίδια παραλία. Οι μπλε παίκτες μάζεψαν τα πράγματά τους και μετακόμισαν στην παραλία των κόκκινων, εκεί όπου οι πρώτες διαφωνίες δεν άργησαν να ξεσπάσουν.

Σειρά είχε το αγώνισμα ασυλίας. Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε στον αγωνιστικό χώρο τους παίκτες του Survivor θέλοντας να μάθει περισσότερα για τις πρώτες ώρες της συμβίωσής τους στην ίδια παραλία.

Στο επίκεντρο ξανά ο Τριαντάφυλλος ο οποίος ενημερώθηκε για τις ιατρικές εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του, ενώ κλήθηκε να πάρει μόνο του την απόφαση για το ένα θα αγωνιζότανε κανονικά για την ασυλία, ή παρακολουθούσε το αγώνισμα από τον πάγκο.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το σήμα έναρξης για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Μπλε και Κόκκινοι παίκτες έβαλαν ξανά τα δυνατά τους, όμως μια από τις δύο ομάδες στη συνέχεια θα περνούσε από τη διαδικασία ψηφοφορίας.

Ποια ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας; Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved