Πάνος Καλίδης: Μετά το survivor, δες σε ποιο ριάλιτι θα... πάει!
Media

Πάνος Καλίδης: Μετά το survivor, δες σε ποιο ριάλιτι θα... πάει!

Ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και έδωσε μόλις χθες την πρώτη του συνέντευξη στον… Νίκο Μουτσινά και στο καλό μεσημεράκι!

Ο τραγουδιστής δεν άντεξε τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και ήδη βρίσκεται δίπλα στη σύζυγό του και στα παιδιά του που του είχαν λείψει τόσο πολύ!

Ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε χθες το μεσημέρι στον ΣΚΑΪ όπου μίλησε στον Νίκο Μουτσινά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη….

«Τέθηκε ότι σίγουρα η Άννα Μαρία με τον Νίκο έχουν κάτι ενώ εφόσον η Άννα Μαρία δεν το άφησε να ξεκαθαρίσει αυτό, δεν νομίζω ότι εμείς μπορούμε να το πούμε ανοιχτά αυτό. Βλέπουμε δυο ανθρώπους να είναι κοντά, να συμπαθεί υπερβολικά ο ένας τον άλλον αλλά… Ακόμη και το «σ αγαπώ» που ακούστηκε ότι είπε», ανέφερε με τον Νίκο Μουτσινά να λέει «είναι φιλικό» είπε ο Πάνος.
Μετά την εκπομπή, Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε… στο House of Fame, που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ, όπου θα τον δούμε ως καλεσμένο να δίνει μουσικές συμβουλές στους σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας.

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved