Survivor: Αυτή τη στιγμή θέλει να ξεχάσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος από το ριάλιτι - Δες τι αποκάλυψε!
Media

Survivor: Αυτή τη στιγμή θέλει να ξεχάσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος από το ριάλιτι - Δες τι αποκάλυψε!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day τη στιγμή που θέλει να ξεχάσει από το Survivor, αλλά αναφέρθηκε και πρώτη φορά στις συζητήσεις που κάνει για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ ιδιαίτερη μέρα εκείνη γιατί συνειδητοποίησα πόσα κιλά έχω χάσει βλέποντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη μετά από τρεισήμισι μήνες και το να αισθάνεσαι καθαρός. Έπρεπε να φάμε όσα είχαμε μπροστά μας, αλλά για να φάμε έπρεπε να τραγουδήσουμε. Το κακό είναι ότι φάγαμε πρώτα και τραγουδήσαμε μετά. Όχι ότι θα άλλαζε τίποτα στο αποτέλεσμα. Ήταν μια μέρα χαλάρωσης. Προσπαθώ να ξεχάσω ότι τραγούδησα, αλλά δεν γίνεται. Ήταν το Ξυλούρη, η Μπαλάντα του κυρ Μέντιου»!

Όσο για το φετινό survivor, είπε: «Είδα λίγο στην αρχή το φετινό Survivor γιατί είχαμε συζητήσει τότε να το παρουσιάσω. Νομίζω είναι λίγο διαφορετικό και προβάλλονται πολύ περισσότερο στο κομμάτι των reality κάποια πράγματα. Δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσω ποτέ το Survivor γιατί και ο Γιώργος Λιανός τα πάει πάρα πολύ καλά».

Και αποκάλυψε στη συνέχεια: «Συζητάμε κάτι τηλεοπτικό από τον Σεπτέμβρη κι έπειτα, θα δούμε. Είναι με άλλη ομάδα και όταν είναι κάτι ανακοινώσιμο θα το πούμε»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved