8 Λέξεις: Το νέο ξέσπασμα της Ηλιάνας γίνεται αφορμή για ακραίες καταστάσεις - Τα πρώτα πλάνα
Media

8 Λέξεις: Το νέο ξέσπασμα της Ηλιάνας γίνεται αφορμή για ακραίες καταστάσεις - Τα πρώτα πλάνα

8 Λέξεις: Νέο συγκλονιστικό επεισόδιο απόψε (30-03). Ο Οδυσσέας γίνεται η αφορμή για το νέο ξέσπασμα της Ηλιάνας ενώ η Τζουλιάνα στεναχωριέται για την αδερφή της

Ο Οδυσσέας συνεχίζει να κρατάει αρνητική στάση απέναντι στη συγκατοίκηση της Ναυσικάς και του Δημοσθένη κι αυτό τον οδηγεί σε μια ακόμα σύγκρουση με τη μητέρα του. Παράλληλα, η Ναυσικά προσπαθεί να ηρεμήσει την Τζουλιάνα, που επιμένει να γνωρίσει την αδερφή της.

Η Ηλιάνα συμβουλεύει την Ελισάβετ να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στον Αιμίλιο και να το παίξει άνετη με τον χωρισμό τους. Η Αποστολία επιπλήττει τον Άκη που σκέφτεται να πάρει το παιδί από τη Σμαράγδα με παράνομο τρόπο.

Ο Φρίξος κι η Έλλη προτείνουν στον Σπύρο και την Ιφιγένεια να γίνουν κουμπάροι τους. Η Ηλιάνα βλέπει τη συνέντευξη του Οδυσσέα κι απαιτεί από τον Αιμίλιο να την κατεβάσει από το σάιτ του σταθμού.

Η Εύα ζητάει από τη Βικτώρια να ξαναπάρει τον Άγγελο για λίγες μέρες σπίτι της, μα η απάντηση που θα λάβει δεν είναι η αναμενόμενη.

Δες το βίντεο

Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε:

Η Αποστολία συγκρούστηκε με τον Άκη όταν άκουσε πως θα ψάξει να βρει ύπουλο τρόπο για να πάρει το παιδί από τη Σμαράγδα. Ο Μιχαήλ κλήθηκε να πάρει σοβαρές πολιτικές αποφάσεις που θα κρίνουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλά και του κόμματός του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved