Survivor: Η Ναταλία Γερμανού μπαίνει στο ριάλιτι- Οι απίστευτοι όροι στο συμβόλαιό της
Media

Survivor: Η Ναταλία Γερμανού μπαίνει στο ριάλιτι- Οι απίστευτοι όροι στο συμβόλαιό της

Survivor: Και εκεί που όλοι πίστευαν ότι δεν πρόκειται να μπει άλλος νέος παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης ο Ατζούν κατάφερε να κλείσει έστω και τελευταία στιγμή όνομα βόμβα. Τη Ναταλία Γερμανού!

Σα ψέμα φάνταζε αρχικά η όλη πληροφορία όταν έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία του gossip-tv. Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και η είδηση επιβεβαιώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ατζούν κατάφερε και έκλεισε όνομα φωτιά για το Survivor. Ένα πρόσωπο που το ήθελε σαν τρελός από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποφάσισε να κάνει το ριάλτι επιβίωσης στην Ελλάδα. Και αυτό δεν είναι άλλο από την Ναταλία Γερμανού. Κάθε χρόνο η παραγωγή του Survivor πολιορκεί την παρουσιάστρια με εκείνη να δίνει αρνητικές απαντήσεις.

Μέχρι που πριν από μερικές ημέρες κατάφερε και την έπεισε. Το γεγονός ότι θα μπει λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πει το πολυπόθητο ναι.

Η Ναταλία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έθεσε δυο όρους στο συμβόλαιό της οι οποίοι και έγιναν δεκτοί.

Γνωρίζοντας, τους χαρακτήρες των παικτών, αφού είναι και φανατική θαυμάστρια του ριάλιτι επιβίωσης, είναι αποφασισμένη να τους κάνει άνω-κάτω. Με το που θα πατήσει το πόδι της στην παραλία θα αρχίσει να αποκαλύπτει στους παίκτες όσα γνωρίζει για εκείνους και όσα έχουν μέχρι τώρα προβληθεί στην τηλεόραση.

Αυτός ήταν ο πρώτος όρος της και φυσικά η παραγωγή καταπάτησε τον απαράβατο κανόνα να μην μεταφέρουν οι νέοι παίκτες στους παλαιότερους πληροφορίες από τον «έξω κόσμο».

Όμως δεν ήταν μόνο αυτός ο όρος που έθεσε η Ναταλία Γερμανού. Υπάρχει και ένας ακόμη που όταν τον μάθαμε δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τον απίστευτο όρο που έθεσε η παρουσιάστρια και έγινε δεκτός:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved