Survivor: Δεν πάει ο νους σου τι αποκάλυψαν οι φίλοι του Ηλία Μπόγδανου
Media

Survivor: Δεν πάει ο νους σου τι αποκάλυψαν οι φίλοι του Ηλία Μπόγδανου

Survivor: Η Όλγα Λαφαζάνη συνάντησε την μπάντα του Ηλία Μπόγδανου και μίλησαν για τον πιο δυνατό παίκτη της κόκκινης ομάδας!

Η μπάντα Inko στην οποία ο παίκτης του survivor είναι ο frontman είπε χαρακτηριστικά: «Συνέχεια παρακολουθούμε τον Ηλία στο Survivor. Γνωριζόμαστε εδώ και 15 χρόνια και τα τελευταία 6 χρόνια είμαστε συγκρότημα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο rock star, ο νούμερο ένα entertainer. Θα τραγουδήσει και θα βουτήξει στο κενό».

Στη συνέχεια οι φίλοι του αναφέρθηκαν στην απόφασή του να μπει στο Survivor: «Δεν το ξέραμε. Το μάθαμε περίπου 12 ώρες πριν να φύγει σε ένα group chat που έχουμε.

Μας έστειλε ότι «παιδιά σήμερα πήγα και έκανα εξετάσεις και πετάω σε 7 ώρες». Ήταν κάτι που και ο ίδιος δεν είχε συνειδητοποιήσει».

Και δεν δίστασαν να πουν οι φίλοι του στην Όλγα Λαφαζάνη ότι και πριν από το ριάλιτι έτρωγε φακόρυζο και γυμναζόταν, επομένως τα αγωνίσματα και η πείνα σίγουρα δεν θα τον δυσκολέψουν.

Συγκεκριμένα ανέφεραν: «Το φαγητό δεν θα τον ενοχλήσει. Ο Ηλίας επειδή ασχολείται με τη γυμναστική και πριν να πάει στο Survivor φακόρυζο έτρωγε, Τον βλέπουμε για νικητή. Σίγουρα θα είναι στον τελικό».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved