Survivor: Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Κόρομι: «Ήταν προκλητικός! Ήταν ασέβεια…»!
Media

Survivor: Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Κόρομι: «Ήταν προκλητικός! Ήταν ασέβεια…»!

Χαμός στο Πρωινό για το χθεσινό (30 Μαρτίου) επεισόδιο του survivor! O Γιώργος Λιάγκας εκνευρίστηκε με ένα πλάνο που είδε στο ριάλιτι επιβίωσης και συγκεκριμένα έγινε έξαλλος με τον Γιώργο Κόρομι!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Τριαντάφυλλος μετά από έναν νέο καβγά που είχε με τους συμπαίκτες του πριν από το στίβο μάχης όσον αφορά την συμπεριφορά τους και την στάση τους απέναντί του, προκάλεσε τους παίκτες να βγουν μαζί του στον... ντάκο προκειμένου να αναμετρηθούν.

Ο Ντάφυ έχει το δικαίωμα για τις επόμενες δυο ημέρες να μην αγωνιστεί, έτσι όπως τον έχουν συμβουλέψει οι θεράποντες ιατροί του παιχνιδιού, όμως ζήτησε και τη γνώμη των συμπαικτών του και εκεί δημιουργήθηκε πανικός! Μάλιστα τα όσα είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος εκνεύρισαν τον Τριαντάφυλλο και ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό και την παραγωγή να αναμετρηθεί μαζί με τον Κώστα για να του αποδείξει ότι είναι πολύ πιο γρήγορος παρά το ατύχημα που είχε με το πόδι του και έτσι έγινε.

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας έξαλλος με τον Κόρομι γιατί όση ώρα μιλούσε στον Τριαντάφυλλο είχε ένα ξυλάκι, σαν οδοντογλυφίδα στο στόμα του.

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε «Ήταν προκλητικός! Ήταν ασέβεια προς τους τηλεθεατές και με εκνεύρισε… Εσύ, ρε Φαίη όταν είσαι με την παρέα σου, έχεις μία οδοντογλυφίδα στο στόμα σου και έχεις αυτή τη συμπεριφορά; Είναι συμπεριφορά ανθρώπου που είναι το βράδυ να βγούμε έξω να εξηγηθούμε…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved