Στη Φωλιά των Κου Κου: Ο Daniel Craig έρχεται τον Ιούνιο στην Ελλάδα (Video)
Media

Στη Φωλιά των Κου Κου: Ο Daniel Craig έρχεται τον Ιούνιο στην Ελλάδα (Video)

Οι θαυμαστές του Daniel Craig μπορούν να μετρούν αντίστροφα, αφού ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζει βαλίτσες και σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο κινηματογραφικός James Bond αναμένεται να επισκεφθεί τη χώρα μας τον Ιούνιο. Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στο Πόρτο Χέλι όπου θα γίνουν τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Ο σπουδαίος ηθοποιός θα αρχίσει τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους μιας action ταινίας που έχει τίτλο: «Knives Out» (ελληνικός τίτλος «Στα μαχαίρια»).

https://www.instagram.com/p/CEpNCbMHs54

Την είδηση έκανε γνωστή η Δήμητρα Καλφούντζου μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» λέγοντας πως οι άνθρωποι της παραγωγής αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα τον Μάιο για να δουν τις λεπτομέρειες και τον επόμενο μήνα θα έρθει και το καστ της ταινίας.

Ο Daniel Craig μαζί με το συνεργείο και τους υπόλοιπους ηθοποιούς θα μείνουν σε ένα ξενοδοχείο που ανακαινίστηκε πριν από λίγο καιρό, έτσι ώστε να έχουν στη διάθεσή τους ότι κι αν χρειαστούν.

Τέλος, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εκπομπής ένα μικρό μέρος από τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθεί και στις όμορφες Σπέτσες.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τον Αύγουστο!

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved