Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτό το νέο θα ταράξει τον Κωνσταντή – Χωρίζει με τη Δρόσω
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτό το νέο θα ταράξει τον Κωνσταντή – Χωρίζει με τη Δρόσω

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ένα νέο θα ταράξει τον Κωνσταντή! Θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του!

Το πρωινό δεν έδειξε μόνο πλάνα από το νέο επεισόδιο αλλά μας έδωσε και νέο spoiler για τη σειρά εποχής!
Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και η αντίδραση του μικρού, θ’ αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια.

Στο σπίτι του Προύσαλη, δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη απ’ την Πρόνοια. Θα καταφέρει ο Ευτύχης να παίξει σωστά τον ρόλο του; Η Ελένη, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης, είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη.
Μόνο που η χαρά της Ελένης δε θα κρατήσει πολύ καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους, ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της. Ο Βόσκαρης κλείνεται στη φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία. Στο σπίτι των τριών αδελφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού.

Ποιος θα το μάθει πρώτος μετά τον Νικηφόρο τι πραγματικά έγινε το βράδυ του φόνου του Σέργιου και πώς θα αντιδράσει; Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Σύμφωνα με το Πρωινό, ο Νικηφόρος, πάνω σε ένα μεγάλο ξέσπασμα που θα κάνει, θα αποκαλύψει στον Κωνσταντή τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα του φόνου του Σέργιου, ότι συμμετείχαν και οι τρεις στη δολοφονία.


Φυσικά, η Δρόσω είχε τη μικρότερη συμμετοχή γιατί παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού και οι δύο αδελφές πήγαν να την προστατεύσουν. Ωστόσο, συμμετείχε και εκείνη σε αυτόν τον φόνο! Ο Κωνσταντής θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, θα πάθει πάρα πολύ μεγάλο σοκ. Θα πάει θα βρει τη Δρόσω και θα… χωρίσουν.
Όμως ο χωρισμός τους δεν θα είναι οριστικός, γιατί ο Κωνσταντής έχει ακόμα έντονα και ισχυρά αισθήματα για την Δρόσω. Θα προσπαθήσουν, παρά όλη αυτή την αντίξοη κατάσταση, να είναι και πάλι μαζί για να δούμε πώς θα καταλήξει η ιστορία τους;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved