Φωτεινή Ντεμίρη: «Θα τον έφτυνα! Ντροπή του!»
Media

Φωτεινή Ντεμίρη: «Θα τον έφτυνα! Ντροπή του!»

Η Φωτεινή Ντεμίρη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρωινό!

H ηθοποιός μίλησε για το «Καφέ της Χαράς», τον φίλο της Γιώργο Κοψιδά, το Survivor και τα περιστατικά κακοποίησης στο χώρο του θεάματος.

Η Φωτεινή Ντεμίρη αρχικά αποκάλυψε: «Όταν ήμουν φοιτήτρια, ήθελα να μαζέψω κάποια λεφτά, να πάω ένα ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς να το ξέρουν οι δικοί μου και ήθελα να συμπληρώσω κάποια χρήματα. Ψάχνοντας να βρω ευκαιριακή δουλειά, έπεσα σε πολλές περιπτώσεις. Σε μία από αυτές, υποτίθεται για βοηθός γραμματέα, ο άνθρωπος αυτός μου την έπεσε πολύ άσχημα σε έναν χώρο απομονωμένο. Έτρεμα σαν το ψάρι. Ήταν την πρώτη μέρα που με προσέλαβε.».

Και πρόσθεσε: «Έμεινα όλη τη μέρα μαζί του και αργά το βράδυ που είχε σουρουπώσει, σε ένα απομονωμένο μέρος, μου την έπεσε. Άρχισα να λέω ότι σπουδάζω νομική και η συγκάτοικός μου ξέρει που βρίσκομαι, για να τον κάνω να φοβηθεί. Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία, δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο, ήμουν πολύ προστατευμένη στο σπίτι μου. Έφυγα, το είπα στη συγκάτοικό μου όταν γύρισα στο σπίτι και μετά δεν το ξανασυζήτησα. Με είχε ταράξει πάρα πολύ και δεν μπορούσα να μιλήσω γι’ αυτό στην αρχή».

Όσον αφορά τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος, ανέφερε: «Αυτά που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα με έχουν σοκάρει. Δεν ήξερα το μέγεθος. Είχα ακούσει φευγαλέα κάποια πράγματα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι συνέβαιναν όλα αυτά. Μου ήταν αδιανόητο! Έχω μείνει άφωνη! Έχω σοκαριστεί»!

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τον Λιάγκα τι θα έκανε αν ερχόταν πρόσωπο με πρόσωπο με ένα από τα ονόματα που έχουν καταγγελθεί, η Φωτεινή Ντεμίρη τόνισε «Θα του έλεγα ντροπή του! Θα τον έφτυνα! Θα απέστρεφα τον πρόσωπό μου! Τι να πεις σε ένα τέτοιο άνθρωπο»;

Δείτε όλα όσα είπε στο Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved