Αγγελική: Παύλος και Τζένη γίνονται δολοφόνοι – Σκοτώνουν τον Σταυριανό
Media

Αγγελική: Παύλος και Τζένη γίνονται δολοφόνοι – Σκοτώνουν τον Σταυριανό

Αγγελική: Μία στιγμή και μόνο είναι αρκετή για να έρθουν το πάνω κάτω στη ζωή του Παύλου και της Τζένης. Έπειτα από έναν έντονο καβγά, ο Σταυριανός καταλήγει νεκρός στο σπίτι της γυναίκας. Το ζευγάρι καλύπτει τα ίχνη του και ψάχνει άλλοθι για το μοιραίο βράδυ.

Όπως θα δούμε, όμως, τότε η Τζένη αποκαλύπτει στον Παύλο κάτι σημαντικό. Η απόφαση της Τζένης να παίξει ένα επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος τόσο του Σταυριανού όσο και του Στέφανου έχει τραγικά αποτελέσματα, τα οποία πρόκειται να αλλάξουν για πάντα τη ζωή όλων και ειδικά τη δική της και του Παύλου.

Εκείνη, σύμφωνα με το mytv δεν μπορεί να φανταστεί πως ο Σταυριανός Θα μάθει την αλήθεια. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται ύστερα από μία τηλεφωνική επικοινωνία που έχει ο άντρας με τον Στέφανο. Τότε, ο Σταυριανός καταλαβαίνει το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η Τζένη πίσω από την πλάτη του και πως όλο αυτό το διάστημα τον εκμεταλλευόταν και αποφασίζει να την αντιμετωπίσει.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, πηγαίνει στο σπίτι της να της μιλήσει, αλλά εκεί βρίσκεται και ο Παύλος. Η κατάσταση πολύ γρήγορα εκτροχιάζεται και ο έλεγχος χάνεται. Ξεσπάει ένας μεγάλος καβγάς, ο οποίος έχει τραγική κατάληξη. Ο Σταυριανός είναι νεκρός. Ο Παύλος και η Τζένη σαστίζουν, καθώς όλα γίνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το πτώμα του άντρα κείτεται μπροστά τους, αλλά κρατούν την ψυχραιμία τους, αφού πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Ο θάνατος του Σταυριανού φέρνει την Τζένη στο όρια της. Ο Παύλος, από την άλλη, προσπαθεί να την πείσει πως η καλύτερη λύση είναι να το κάνουν να φανεί σαν ληστεία. Όταν τα πράγματα ηρεμούν, προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο άλλοθι προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους, αλλά και τη συνάντηση τους με τον Σταυριανό. Η Τζένη, η οποία συνεχίζει να είναι σοκαρισμένη, τότε αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Παύλο όλη την αλήθεια για την Αγγελική.

Όχι μόνο ότι τη συνάντησε λίγη ώρα πριν, αλλά και ποιο είναι το πραγματικό της όνομα. Ο Παύλος παθαίνει σοκ, αλλά δεν μπορεί να πει στην Τζένη τον λόγο. Ο ίδιος, χωρίς να της δείξει την ταραχή του, προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς ξέρει η Τζένη σχετικά με την αληθινή ταυτότητα της Αγγελικής και στη συνέχεια πηγαίνει να βρει τον Δημήτρη για να τον ενημερώσει. Από την άλλη, εκείνη, ύστερα από κάποιες ναυτίες που παρουσιάζει, αποφασίζει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης.

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα, ανακαλύπτει πως είναι έγκυος στο παιδί του Παύλου. Το ίδιο βράδυ, η Τζένη πληροφορείται από τις ειδήσεις πως εντοπίστηκε το πτώμα του Σταυριανού και για τις έρευνες που γίνονται για τον θάνατο του. Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία φτάνει στον Στέφανο ρωτώντας τον σχετικά με το περιστατικό, καθώς γνωρίζουν για τη συνεργασία τους. Την επόμενη μέρα, η Τζένη συνειδητοποιεί ηώς πρέπει να πλάσει μία πολύ πειστική ιστορία, καθώς οι αστυνομικοί δεν θα αργήσουν να φτάσουν στην πόρτα της.

Πράγματι, οι φόβοι της επιβεβαιώνονται και η Τζένη λέει στον αστυνόμο ότι ήταν με την Αγγελική το βράδυ της δολοφονίας του Σταυριανού και έτσι την μπλέκει και εκείνη σε αυτή την υπόθεση. Ακόμη, η Τζένη ζητάει από τον Παύλο να έχουν μία ειλικρινή σχέση, αφού τώρα πια τους ενώνει το μυστικό του θανάτου του Σταυριανού, αλλά και ένα παιδί. Ετσι, του λέει να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για όσα ξέρει για την Αγγελική. Εκείνος, όμως, δεν είναι ειλικρινής μαζί της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved