Έξαψη: Σε πανικό ο Μηνάς – Κατηγορείται ως βασικός ύποπτος στην υπόθεση
Media

Έξαψη: Σε πανικό ο Μηνάς – Κατηγορείται ως βασικός ύποπτος στην υπόθεση

Έξαψη: Kαταιγιστικές οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Ο Μηνάς μπαίνει στο στόχαστρο της αστυνομίας.

Ο Ορφέας είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει ποιος και τι κρύβεται πίσω από τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον της Βίκυς και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να το καταφέρει. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει κάποιες υποψίες και, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καλεί τον Νικηφόρο για μία συμπληρωματική κατάθεση.

Τότε, ο αστυνόμος πιστεύει πως ο Μηνάς είναι μπλεγμένος στην υπόθεση και γνωρίζει πολύ περισσότερα από όσα λέει. Ο Ορφέας προσπαθεί να επαληθεύσει τη θεωρία του, που θέλει τον Μηνά μπλεγμένο στην υπόθεση της Βίκυς, αλλά για να τα καταφέρει θα χρειαστεί αποδείξεις. Κι ενώ ο Μηνάς και η Ίριδα τρομοκρατούνται από ένα ηχογραφημένο μήνυμα που φτάνει στα χέρια τους, εκείνος αρχίζει να πιστεύει πως ο Ορφέας και η Μαρίνα του κρύβουν στοιχεία για την υπόθεση.

Δεν αργεί, μάλιστα, να επιβεβαιώσει τις υποψίες του όταν καταλαβαίνει πως ερευνούν πίσω από την πλάτη του και δεν τον ενημερώνουν για τα στοιχεία που βρίσκουν. Αυτό που δεν ξέρει, όμως, είναι ότι υπάρχει κάποιος που τον παρακολουθεί στενά και ξέρει την κάθε του κίνηση. Την ίδια στιγμή, η έρευνα της Μαρίνας είναι σε πολύ καλό σημείο και ανακαλύπτει το μεγαλύτερο στοιχείο ενοχοποίησης του Μηνά.

Ωστόσο, εκείνος καταλαβαίνει πως η αστυνόμος είναι κοντά στο να αποδείξει την εμπλοκή του και πανικοβάλλεται. Και ο Κωστής, όμως, αναστατώνεται, όταν καταλαβαίνει ότι ο αδελφός του είναι βασικός ύποπτος στην υπόθεση.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved