Media

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες στους παίκτες για το νέο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας...

Άλλη μια εβδομάδα με τρεις υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση. Στο νέο επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε τα όσα συνέβησαν στην καλύβα των παικτών λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου.

Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες στους παίκτες για το νέο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας.

Πριν την έναρξη του αγωνίσματος οι φωνές της Μαριάνθης και της Νικολέττας ξεσήκωσαν τους παίκτες, αλλά και τους ανθρώπους της παραγωγής που βρισκόταν εκεί.

Οι δυο γυναίκες ήρθαν σε έναν έντονο καυγά με τους συμπαίκτες τους να σπεύδουν να τους χωρίσουν. Οι τόνοι ηρέμισαν και ο Γιώργος Λιανός σήμανε την έναρξη για το αγώνισμα επάθλου.

Και αυτή τη φορά, η ομάδα που θα ερχόταν πρώτη στο σκορ θα είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μπλε και Κόκκινοι παίκτες, μπήκαν ξανά στη "μάχη".

Ποια από τις δύο ομάδες τα κατάφερε; Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved