Σιωπηλός δρόμος: Δ. Λάλος: «Το σενάριο αλλά και η σκηνοθετική προσέγγιση θα συναρπάσει τον κόσμο»
Media

Σιωπηλός δρόμος: Δ. Λάλος: «Το σενάριο αλλά και η σκηνοθετική προσέγγιση θα συναρπάσει τον κόσμο»

Σιωπηλός δρόμος: Ο Δημήτρης Λάλος δεν μπορούσε να αρνηθεί τον δελεαστικό ρόλο του αστυνομικού στη νέα σειρά μυστηρίου του ΜEGA.

O ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το ήρωα που υποδύεται, για την υπόθεση της σειράς, ενώ αναφέρθηκε και στην πιο όμορφη στιγμή που περνάει με την κόρη του.

Διαβάστε τι είπε, παρακάτω:

Αν και έχετε δήλωσε ότι δεν βλέπετε καθόλου τηλεόραση, ποιο είναι το δέλεαρ να συμμετέχετε στο «Σιωπηλό δρόμο»;

«Ακόμη και αν κάποιος δεν βλέπει τηλεόραση δεν σημαίνει ότι απέχει -ή μπορεί να απέχει- από το κοινωνικό γίγνεσθαι. Έπειτα από πολλά "όχι" ήρθε η πρόταση του σκηνοθέτη Βαρδή Μαρινάκη. Η μοναδική καλλιτεχνική του ματιά αλλά και το ήθος του ήταν για μένα ένα από τα βασικά κριτήρια να συμμετέχω σε αυτό το πρότζεκτ. Το πολύ δυνατό σενάριο των Πέτρου Κακόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη αλλά και ο εξαιρετικός παραγωγός Νικόλας Αλαβάνος, σε συνεργασία με το ΜΕGΑ, επισφράγισαν την τελική μου απόφαση».

- Νευραλγικός ο ρόλος σας καθώς υποδύεστε τον αστυνομικό που αναλαμβάνει να διαλευκάνει την ομαδική απαγωγή εννέα μαθητών του δημοτικού;

«Παρακολουθούμε μέσα από τα μάτια του το χρονικό της απαγωγής. Συμπάσχουμε και αγωνιούμε μαζί του. Είναι μια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Το τέλος πάντα ανοιχτό και μυστηριώδες».

-Περιγράψτε μας το προφίλ του ήρωα που ερμηνεύετε;

«Έχει όλα τα στοιχεία ενός κλασικού χαρακτήρα που συναντάμε σε φιλμνουάρ. Ευάλωτος, αλλά σκληρός, έτοιμος να θυσιάσει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό για το καλό των παιδιών»..

-Πώς θα περιγράφατε τη συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά;

«Ποτέ δεν έχει θιχτεί στην ελληνική τηλεόραση ένα τόσο σοβαρό θέμα, όσο μια μαζική απαγωγή παιδιών. Πιστεύω ότι το πρώτο υλικό του σεναρίου αλλά και η σκηνοθετική προσέγγιση θα συναρπάσει τον κόσμο, αλλά, παράλληλα, θα θορυβήσει και τους παραγωγούς να επενδύσουν σε ακριβές δουλειές που αξίζουν τον κόπο».

-Η αρπαγή του παιδιού του είναι το πιο τρομακτικό που μπορεί να συμβεί σε ένα γονιό;

«Από την προσωπική έρευνα που έκανα για το ρόλο τον τελευταίο χρόνο, άκουσα και είδα απίστευτα πράγματα. Ας είναι τέτοια έργα τέχνης να μας θυμίζουν τι είναι πολύτιμο στη ζωή, έτσι ώστε να μη χάνουμε το χρόνο μας σε ανούσιες λεπτομέρειες».

-Πώς διαχειρίζεστε την απόλυτη θεατρική σιωπή εδώ και ένα χρόνο;

«Με ανάμικτα συναισθήματα. Αρχικά ζούμε ένα φαινόμενο παγκόσμιας κλίμακας και πραγματικά δεν ξέρουμε πώς θα μας επηρεάσει τα επόμενα χρόνια. Προσωπικά αλλά και κοινωνικά. Η σιωπή, από την άλλη, είναι και ένα είδος χρυσού. Εύχομαι σύντομα να λήξει αυτό που ζούμε και να αρχίσει μια νέα εποχή, με την υγεία ως ένα πιο προσιτό αγαθό».

-Για τον... θεό ήλιο επιστρέψατε στην Ελλάδα από τη Γερμανία;

«Για τι άλλο;».

-Η πιο όμορφη στιγμή που περνάτε με την κόρη σας;

«Όταν με βάζει να της αφηγηθώ την ιστορία που κάνω τον αστυνομικό που ψάχνει τα παιδάκια. Πάντα βεβαίως με αίσιο τέλος. Μετά πλένουμε τα δόντια μας», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved