Survivor: Ντάφυ, Μαριάνθη ή Ελένη; Δείτε ποιος αποχώρησε
Media

Survivor: Ντάφυ, Μαριάνθη ή Ελένη; Δείτε ποιος αποχώρησε

Survivor: Άλλη μια δύσκολη εβδομάδα για τους παίκτες - Στο επίκεντρο ο Ντάφυ. Τα κλάματα, ο καυγάς γυναικών και το έπαθλο επικοινωνίας. Ποιος αποχώρησε;

Η πρώτη αποχώρηση στον Άγιο Δομίνικο μετά την ένωση των παικτών, είναι γεγονός. Οι δύο ομάδες παραμένουν αντίπαλες, αυτή τη φορά όμως, καλούνται να συνυπάρξουν μαζί κάτω από την ίδια παραλία.

Όσα είδαμε στο νέο επεισόδιο του Survivor - Τα κλάματα, ο καυγάς γυναικών και το έπαθλο επικοινωνίας.

Η Ελένη Χαμπέρη, πρώτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση, δεν κατάφερε να κρύψει το άγχος της μπροστά στις κάμερες.

«Πρώτη φορά υποψήφια, είμαι πολύ στεναχωρημένη. Από την πρώτη ημέρα που μπήκα στο παιχνίδι και την κάθε μέρα, τη ζούσα σαν να ήταν μοναδική. Σήμερα μπορεί να είναι η τελευταία μέρα γιατί όπως έχουμε δει, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν θέλω να φύγω. Και συγγνώμη τώρα που κλαίω», είπε με λυγμούς η Ελένη Χαμπέρη.

Πριν την έναρξη του αγωνίσματος οι φωνές της Μαριάνθης και της Νικολέττας ξεσήκωσαν τους παίκτες, αλλά και τους ανθρώπους της παραγωγής που βρισκόταν εκεί.

Μάλιστα οι τόνοι των δύο γυναικών υψώθηκαν τόσο, που οι άνδρες του ριάλιτι έσπευσαν να τις χωρίσουν. Αφορμή για να ξεσπάσει ο καυγάς, φαίνεται πως στάθηκαν κάποια σχόλια τα οποία έκανε η Νικολέττα προς τη Μαριάνθη.

Στο αγώνισμα επάθλου, οι Μπλε παίκτες κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο σκορ και έτσι να βγουν μπροστά στα μέσα του αγωνίσματος, κερδίζοντας το έπαθλο επικοινωνίας. Οι τυχεροί παίκτες θα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν σε chat με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η ώρα της αποχώρησης

Σειρά θα είχε το συμβούλιο του νησιού, εκεί όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοίνωσε το όνομα εκείνου ή εκείνης που θα αποχωρούσε από το Survivor 4.

Να θυμίσουμε πως οι τρεις υποψήφιοι γι΄αυτή την εβδομάδα ήταν ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ελένη Χαμπέρη.

Ο παρουσιαστής του Survivor δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο από την εβδομάδα που πέρασε, με τους περισσότερους παίκτες να εκφράζουν ανοιχτά τα παράπονά τους για τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου.

Τι γνώμη είχε τελικά το τηλεοπτικό κοινό και ποιος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor; Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved