Τροχαίο στη Μεσογείων: Συνεργάτιδα του Παπαδάκη έχασε τη ζωή της - Συντετριμμένος ο παρουσιαστής
Media

Τροχαίο στη Μεσογείων: Συνεργάτιδα του Παπαδάκη έχασε τη ζωή της - Συντετριμμένος ο παρουσιαστής

Καλημέρα Ελλάδα: Συνεργάτιδα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη ήταν η γυναίκα-οδηγός που έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο τα ξημερώματα στη Μεσογείων.

Υπέκυψε στα τραύματά της η γυναίκα-οδηγός που είχε σφοδρό τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Μεσογείων, στην Αγία Παρασκευή, και όπως ενημέρωσε στη συνέχεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν εικονολήπτρια του σταθμού!

Ο Γιώργος Παπαδάκης συντετριμμένος ανακοίνωσε πως πρόκειται για τη Μαίρη Μάντζα, εργαζόμενη στον ΑΝΤ1 και προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Θα θέλαμε να την αναπαύσει ο Θεός, ένα υπέροχο παιδί, ένα υπέροχο πλάσμα. Μαράκι καλό ταξίδι» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

Λίγο πριν ανακοινώσει τη δυσάρεστη είδηση, υπήρξε ζωντανή σύνδεση στο σημείο που έγινε το τροχαίο, καθώς βρέθηκε εκεί ο ρεπόρτερ Λαζος Μαντικος, ωστόσο- όπως φαίνεται- στις 7 το πρωί δεν γνώριζαν και οι ίδιοι ότι πρόκειται για εργαζόμενη στον ΑΝΤ1.

Το τροχαίο έγινε στο ύψος της Αγίας Παρασκευής τα ξημερώματα. Το αυτοκίνητο κινείτο στο ρεύμα προς Μαραθώνα όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, καθώς έβγαινε από τη γέφυρα που βρίσκεται στον Σταυρό χτύπησε στα προστατευτικά. Το ΙΧ ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου και ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα χτύπησε πάνω του, χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός.

Δείτε το βίντεο στο οποίο συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοινώνει ότι η γυναίκα που έχασε τη ζωή της είναι η συνεργάτιδά του!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή, Καλημέρα Ελλάδα όταν ακόμα δεν είχε γίνει γνωστό ότι σκοτώθηκε η συνεργάτιδα του Παπαδάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved