Η Φάρμα: Η Σκορδά έδωσε spoiler δυνατό! Το νέο πρόσωπο που μπαίνει φέρνει τα πάνω – κάτω
Media

Η Φάρμα: Η Σκορδά έδωσε spoiler δυνατό! Το νέο πρόσωπο που μπαίνει φέρνει τα πάνω – κάτω

Η Φάρμα: Είναι ήδη γνωστό πως στο ριάλιτι έχουν μπει ο Τάσος Ξιαρχό και ο Κώστας Γκρέκας, αλλά η Φαίη Σκορδά δεν αναφερόταν σε αυτούς τους δυο.

Στον "αέρα" της εκπομπής Το Πρωινό η Φαίη έδωσε δυνατό spoiler και όχι ένα αλλά δυο!

Όπως πρώτο το gossip-tv.gr σας είχε αποκαλύψει οι δυο νέοι παίκτες την Κυριακή (28-03) έκαναν την είσοδό τους στη Φάρμα.

Όσο οι παίκτες λοιπόν προσπαθούσαν να διαχειριστούν την αποχώρηση της Μαρίας Σπυροπούλου, το κλίμα άλλαξε με την άφιξη των δυο νέων παικτών.

Η Φαίη Σκορδά όμως είχε νέο ρεπορτάζ, το οποίο και αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Έχω ένα spoiler. Έπαιρνα την Κατερίνα Παπαμερή που είναι υπεύθυνη και για τους ανθρώπους της Φάρμας, δεν μου το σήκωσε το πρωί, δεν ξέρω αν πρέπει να το πω ή όχι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Σιγά σιγά από το δικό μου ρεπορτάζ αλλάζουν οι παίκτες πάρα πολύ, δηλαδή θα δούμε σε λίγες μέρες… πηγαίνει πολύ νέο «αίμα». Δηλαδή θα δούμε τον Τάσο Ξιαρχό που το έχουμε πει και τον Κώστα Γκρέκα αλλά εγώ γνωρίζω και για ένα ακόμη άτομο, το οποίο πραγματικά θα φέρει τα πάνω – κάτω», είπε η Φαίη Σκορδά δίνοντας το δικό της spoiler.

Τα spoilers της παρουσιάστριας όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς αναφέρθηκε και στο φλερτ ανάμεσα στην Κυριακή και τον Ντούπη.

Όπως είπε αυτό το φλερτ έχει εξελιχθεί αρκετά ανάμεσα στους δυο παίκτες.

Θυμίζουμε πως πριν μέρες μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό είχε αποκαλυφθεί αυτή η σχέση. Οι δυο παίκτες της Φάρμας δείχνουν να τα πηγαίνουν αρκετά καλά, ενώ το απόσπασμα από τον διάλογό τους θα βάλει σίγουρα τους τηλεθεατές σε σκέψεις. Ο Γιώργος Λιάγκας πάντως είχε ξεκαθαρίσει πως το φλερτ των παικτών μπορεί να προχωρήσει, γνωρίζοντας πως κανείς από τους δυο δεν έχει κάποια ερωτική σχέση στην προσωπική του ζωή, εκτός Φάρμας.

Τελικά σύμφωνα με τα νεότερα από τη Φάρμα, όντως αυτό το φλερτ δείχνει να παίρνει άλλη τροπή αφού εξελίσσεται.

Δες το βίντεο με τα spoilers που έδωσε η Φαίη Σκορδά στον «αέρα» του Πρωινού το πρωί της Πέμπτης (1-04) λίγο πριν προβληθεί το νέο επεισόδιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved