Cook Beef: Πρεμιέρα στο Star αυτό το Σάββατο
Media

Cook Beef: Πρεμιέρα στο Star αυτό το Σάββατο

Πρεμιέρα για το Cook Beef και τις πιο λαχταριστές μαγειρικές κόντρες!

Η μαγειρική αντροπαρέα πιάνει… δουλειά και ανεβάζει τα μανίκια και το κέφι στην κουζίνα! Τι καλό έχουν ετοιμάσει για την πρώτη εκπομπή;

Ταινία με φίλους στο σπίτι και θα παραγγείλετε; Στερεότυπο και βαρετό. Ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, μας δείχνουν τρόπους για εύκολα και οικονομικά snacks, που θα τρελάνουν αλλά και θα χορτάσουν εσένα και την παρέα σου. Θέλεις να τα φτιάξεις μόνος σου και να τους υποδεχθείς; Θέλεις να μαγειρέψετε όλοι μαζί; Η επιλογή είναι δική σου, η επιτυχία σίγουρη!

Και όσο ο Μάνος βρίσκει τον καλύτερο του φίλο στη μουσούδα του Μάκη, ο Νίκος μας εκπλήσσει με ένα σαγανάκι χωρίς φέτα! Γίνεται; Κι όμως γίνεται στο “Cook Beef” και η γεύση του είναι μοναδική!

Ο Κώστας Στεφανής αναλαμβάνει να πάει μια πραγματικά γρήγορη βόλτα την παρέα και εσύ τώρα θα αναρωτιέσαι «Τι κάνουν 5 chefs σε μια πίστα αυτοκινήτων;» Η απάντηση είναι απλή: προσπαθούν να φάνε χωρίς να λερώσουν όλο το αυτοκίνητο. Επικίνδυνη αποστολή! Μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά αλήθεια το προσπάθησαν! Τώρα αν κάποιος τα κατάφερε μένει να το δούμε!

Κι επειδή ημέρα χωρίς γλυκό είναι σαν φαγητό χωρίς αλάτι, γι’ αυτό και ο Σάββας με τον Χρήστο θα μας γλυκάνουν με μια πλούσια ναμελάκα, μια βελούδινη σε υφή κρέμα, με καταγωγή από τη μακρινή Ιαπωνία! Κι αν σου ήρθε μια λιγούρα, πριν τρέξεις στο ψυγείο, δες τα tips με σοκολάτα, που έχουν για σένα!

Το «Cook Beef» τιμά το όνομά του και κλείνει την ημέρα με μια μαγειρική κόντρα σε ένα cheap & chic beef! Σταύρος ή Μάνος; Μάνος ή Σταύρος; Ποιος θα καταφέρει να κάνει το πιο οικονομικό αλλά και νόστιμο πιάτο; Έχουν μέχρι 5 ευρώ στη διάθεσή τους και πρέπει να βάλουν όλη τους τη δημιουργικότητα! Η μάχη θα είναι σκληρή και ο νικητής ένας! Αγόρια, μην καθυστερείτε γιατί ο Μάκης θέλει να πάει τη βόλτα του!

Δείτε το τρέιλερ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved