Άγριες Μέλισσες spoiler: Η αποκάλυψη του Μιλτιάδη «γκρεμίζει» τον κόσμο του Δούκα
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η αποκάλυψη του Μιλτιάδη «γκρεμίζει» τον κόσμο του Δούκα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως στην οικογένεια του Δούκα.

Το επεισόδιο της σειράς Άγριες μέλισσες που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (31-03) ήταν σοκαριστικό.

Ο Βόσκαρης ήρθε αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία και ο κόσμος του twitter ένιωσε ανακούφιση ενώ συγκλονίστηκε από τη σκηνή μέσα στις φυλακές. Ο Βόσκαρης λοιπόν πράγματι τιμωρήθηκε για όλα τα εγκλήματα που έχει κάνει.

Σειρά μήπως σιγά σιγά παίρνουν κι άλλοι στο Διαφάνι;

Σίγουρα ναι, αλλά μέχρι τη στιγμή της κάθαρσης έρχονται αποκαλύψεις ένοχων μυστικών από το παρελθόν. Σύμφωνα με το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες από την Το Πρωινό, νέα διαμάχη έρχεται ανάμεσα στα αδέλφια Σεβαστού. Η αποκάλυψη του Μιλτιάδη θα «γκρεμίσει» τον κόσμο του Δούκα.

Ο Δούκας λοιπόν θα αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο πρόβλημα με τον συνεταιρισμό. Ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή είναι ο κυρίαρχος του συνεταιρισμού, ξέρει ότι έχει πάρει τα ηνία και βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με τους αγρότες.

Ο Νικηφόρος αυτή τη φορά θα ταχθεί στο πλευρό του πατέρα του, όμως θα έρθει μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ του Δούκα και του Μιλτιάδη, των δυο αδερφών κι εκεί έρχεται μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη που θα γκρεμίζει στην κυριολεξία τον κόσμο του Δούκα. Ο Μιλτιάδης του αποκαλύπτει πως ο Νικηφόρος ευθύνεται για το φιάσκο με τη βιομηχανική ζώνη. Ο Δούκας μένει άναυδος όμως σε πρώτη φάση διατηρεί στάση αναμονής.

Δες όλα όσα αποκάλυψαν στο Πρωινό

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος ν’ αποκλείσει την Ασημίνα από το παιδί και ούτε η Ελένη ούτε ο Λάμπρος καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη.

Η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια. Θα καταφέρουν να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη; Στο σπίτι των Σεβαστών, υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς ο Σέργιος δε δέχεται το διαζύγιο των γονιών του.

Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στον γιατρό θα την αναστατώσει. Η προαγωγή του Προύσαλη φέρνει χαρά σε όλους, ενώ εκείνος ετοιμάζει τον γάμο με τη Ρίζω. Η Ελένη φέρνει τις αδελφές της προ των ευθυνών τους…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είχαμε δει:

Η Ελένη, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης, είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη. Μόνο που η χαρά της Ελένης δε θα κρατήσει πολύ καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους, ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της. Ο Βόσκαρης κλείνεται στη φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία. Στο σπίτι των τριών αδελφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved