8 λέξεις:  Η Μάγδα πιάνει στα πράσα τον Αιμίλιο με την Ελισάβετ
Media

8 λέξεις: Η Μάγδα πιάνει στα πράσα τον Αιμίλιο με την Ελισάβετ

8 λέξεις: Η πιο δύσκολη ώρα για τον Αιμίλιο, έφτασε! Πώς θα αντιδράσει η Μάγδα μετά την αποκάλυψη που θα την ταράξει και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Αιμίλιου;

Στο ερωτικό - πολιτικό Θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» έχουμε δει πολλά από τα ζευγάρια να καλούνται να διαχειριστούν τις αδυναμίες κάποια πάθη τους. Ένα από αυτά είναι ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ, οι οποίοι, από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, ήρθαν αμέσως κοντά και δημιούργησαν παράνομη σχέση.

Αν και ο μεγαλύτερος φόβος τους ήταν να μη μάθει τίποτα η σύζυγος του άντρα, η Μάγδα, και πληγωθεί, τελικά τη σχέση τους την ανακάλυψε ο Άκης. Ο τελευταίος, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, έθεσε τους δικούς του όρους, προ-κειμένου να κρατηθούν μακριά ο ένας από τον άλλον. Γεγονός που συνέβη, αλλά, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, δεν θα διαρκέσει για πολύ. Και αυτό γιατί η Ελισάβετ δείχνει να είναι τρελά ερωτευμένη με τον Αιμίλιο και να μην μπορεί να τον βγάλει ούτε για μία στιγμή από το μυαλό της.

Έτσι, αρχίζει να τον πιέζει να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους, αφού βλέπει και στο δικά του μάτια ότι τη θέλει ακόμη και δεν την έχει ξεπεράσει. Ο Αιμίλιος, μη μπορώντας να αντισταθεί, ενδίδει και της ζητάει να είναι πιο προσεκτικοί, μιας και δεν θέλει νέα μπλεξίματα με τον θείο της, τον Άκη, αλλά ούτε και να μάθει κάτι η Μάγδα. Ειδικά τώρα που, ύστερα από πολλές προσπάθειες εξωσωματικής, κατάφερε να μείνει έγκυος. Η Ελισάβετ δέχεται και από εκείνη τη στιγμή πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Στη συνέχεια, η νεαρή κοπέλα εξομολογείται στην Ηλιάνα πως είναι και πάλι μαζί με τον Αιμίλιο, με εκείνη να τη συμβουλεύει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και να μην αφεθεί ολοκληρωτικά και την ξαναπατήσει. Και αυτό γιατί ο Αιμίλιος δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης. Κάτι που της το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Παρόλα αυτά, όμως, κάθε μέρα που περνάει, ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ δείχνουν να είναι καλύτερα από ποτέ.

Διαβάστε τη συνέχεια στις παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή:ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved