Αγγελική: Η Αθηνά, τρομαγμένη παίρνει μια καταλυτική απόφαση – Δες τα πρώτα πλάνα
Media

Αγγελική: Η Αθηνά, τρομαγμένη παίρνει μια καταλυτική απόφαση – Δες τα πρώτα πλάνα

Αγγελική: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς (1-04).

Η Αγγελική βρίσκει το Μιχάλη σε ένα ερειπωμένο σπίτι κι εκείνος της ζητάει να τον βοηθήσει να διαφύγει.

Την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο, η Αθηνά έχοντας πάρει το πόρισμα των γιατρών πιέζει τον Δημήτρη εκμαιεύοντάς του την αλήθεια για την επίθεση. Στο κτήμα, το συμβάν φαίνεται να τους διχάζει όλους και η Αγγελική με το Στέφανο έρχονται σε ρήξη. Ενώ οι Ζάχοι αναζητούν ανήσυχοι το Μιχάλη τους επισκέπτεται η Αθηνά εξοργισμένη για την υποτιθέμενη απόπειρα δολοφονίας κατά του γιου της.

Την επόμενη μέρα η Αγγελική ενημερώνει τον Αποστόλη για το σχέδιο απόδρασης του Μιχάλη μέχρι που δέχεται το τηλεφώνημα της Τζένης και φεύγει για να τη συναντήσει. Η Αθηνά, τρομαγμένη από τη συμπεριφορά του Δημήτρη, παίρνει μια καταλυτική απόφαση.

Τι είδαμε χθες 31-03


Ο Μιχάλης βγαίνει τρέχοντας και βρίσκει την Αγγελική στο δωμάτιό της να κοιμάται. Εκείνη σαστισμένη προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί στο Μιχάλη και είναι μέσα στα αίματα αλλά και στην ίδια και πως βρέθηκε ξαφνικά να κοιμάται στο δωμάτιό της. Όλες οι ενδείξεις είναι εναντίον του Μιχάλη κι έτσι αναγκάζεται να το σκάσει για να αποφύγει τη σύλληψη. Η Αθηνά προσεγγίζει τη Σοφία με σκοπό να την καλοπιάσει για να μη φύγει από το κτήμα και στερηθεί τα εγγόνια της. Την ίδια στιγμή ο Παύλος παίρνει τα παιδιά από το σχολείο χωρίς να ενημερώσει τη Σοφία και εκείνη αποφασίζει να διεκδικήσει την πλήρη επιμέλεια.

Ο Δημήτρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η Αθηνά τα βάζει με την Αγγελική που δεν ήταν κοντά στο Δημήτρη για να τον προστατέψει, το ίδιο και η Κατερίνα που ανησυχεί για το Δημήτρη. Ο Νικόλας, αφού βοηθάει τη Χριστίνα να συνέλθει από τις ουσίες που πήρε, την καλεί να περάσει το βράδυ στο σπίτι των Αργυρών για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσει την επικριτική συμπεριφορά των δικών της. Ο Μιχάλης βρίσκει ένα μέρος να κρυφτεί και ζητάει τη βοήθεια της Αγγελικής, αλλά λίγο αργότερα ανακαλύπτει ότι δεν είναι μόνος στην κρυψώνα του, υπάρχει και κάποιος άλλος εκεί.

Δες το τρέιλερ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved