Battle of the couples: Καβγάς ανάμεσα σε Ριχάρδο και Γιάννη - Έξαλλος ο Νίκος!
Media

Battle of the couples: Καβγάς ανάμεσα σε Ριχάρδο και Γιάννη - Έξαλλος ο Νίκος!

Battle of the couples: Με εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι ζευγαριών στον ALPHA και ο πρώτος καβγάς δεν άρχισε να λάβει χώρα.

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η μονομαχία για το ζευγάρι της εβδομάδας, η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος χαρακτήρισε τον Γιάννη «ρουφιάνο», καθώς θεωρεί πως το πρώην ζευγάρι του παιχνιδιού "Γιώργος και Εβελίνα" έφυγε και εξαιτίας του με την στρατηγική που επέλεξε. Ο Νίκος θεώρησε πως ο Κώστας όταν ένιωσε πως άρχισε να απειλείται η παρουσία του στο παιχνίδι, άλλαξε συμπεριφορά και άρχισε… τις ρουφιανές, λέγοντας πως τον ρουφιάνο κανείς δεν τον αγάπησε!

https://www.instagram.com/p/CNIueR3HMDu

Ο Ριχάρδος από την άλλη είπε πως όταν αθέτησε το λόγο του, ο Γιάννης άλλαξε συμπεριφορά και έγινε… ρουφιάνος, αποκαλώντας τον μάλιστα «Γιαννάκη».

Μόλις άκουσε τον χαρακτηρισμό αυτό ο Γιάννης, βγήκε εκτός εαυτού και του επεσήμανε πως για εκείνον είναι ο Γιάννης και όχι ο Γιαννάκης.

Από την άλλη ο Κώστας δίνοντας στον Νίκο διάφορους χαρακτηρισμούς, εκείνος έκανε μια άσεμνη πράξη on camera, όπως θα δείτε στο βίντεο. Ο Νίκος είπε αμέσως μετά στην κάμερα του Battle of Couples: «Αυτά σε μένα δεν περνάνε δεν έχω ανάγκη από συμμαχίες και όποιος έρθει απέναντι μου θα έχει σοβαρό πρόβλημα».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved