Survivor: Ανθή Σαλαγκούδη: Λύγισε με τα λόγια του πατέρα της - Αποκάλυψε τι ζήτησε από την παραγωγή
Media

Survivor: Ανθή Σαλαγκούδη: Λύγισε με τα λόγια του πατέρα της - Αποκάλυψε τι ζήτησε από την παραγωγή

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν καλεσμένη στο Tik Talk που παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκπομπής βγήκε ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη και ο πατέρας της Ανθής, Γεώργιος Σαλαγκούδης, ο οποίος απάντησε πρώτη φορά στα αρνητικά σχόλια που άκουσε η οικογένειά του αλλά και στις κατηγορίες προς το πρόσωπό του, όσο καιρό η κόρη του ήταν στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Γεώργιος Σαλαγκούδης είπε: «Όταν πήγε η κόρη μου στο Survivor το παρακολουθούσα. Δεν έχω σηκώσει ούτε ένα τηλέφωνο. Εγώ ψήφισα. To μεγάλο στελεχιακό μου δυναμικό που υπήρχε, μετά το 2009 που ήταν η τελευταία φορά που συμμετείχα σε εκλογές δεν υπάρχει πια. Τώρα είμαι συνταξιούχος. Εάν υπήρχε μηχανισμός ψήφων δεν θα έφευγε ποτέ. Κάποια στιγμή αυτός ο μηχανισμός που δεν υπήρχε, κατέρρευσε ουσιαστικά, αφού η Ανθή έφυγε τελικά από το Survivor»!

Και πρόσθεσε: «Τα γυναικεία μέλη της οικογένειάς μου θορυβήθηκαν πάρα πολύ από ορισμένα πολύ άσχημα μηνύματα που αφορούσαν τη ζωή της κόρης μου και αυτό ανησύχησε και μένα και για αυτό μίλησα με τη Δίωξη τι μπορούσαμε να κάνουμε για να κλείσουμε αυτούς τους ασυνείδητους. Για όλα τα μηνύματα εκτός από τα πολύ απειλητικά θεώρησα ότι αυτό γίνεται. Υπήρχε αυτή η εμπειρία. Όταν κάνεις πολλούς φίλους θα κάνεις και πολλούς εχθρούς.»!

Και υπογράμμισε ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη: «Όχι όμως να απειλούν για εγκληματικές πράξεις. Είναι γεγονός ότι κάποιες στιγμές σκεφτήκαμε να την πάρουμε από το Survivor αλλά τελικά ζητήσαμε από την παραγωγή να ενημερωθεί απαλά όταν βγει από το Survivor για όλα αυτά που γράφονται με την πρόθεση να την βάλουμε σιγά σιγά στην πραγματικότητα για να μην τρομάξει.»!

Και τόνισε στον Αντώνη Σρόιτερ: «Ο κόσμος σκέφτεται ότι τα παιδιά των πολιτικών δεν πρέπει να έχουν ζωή, πρέπει να εξαφανιστούν. Τα δικά μου παιδιά δεν επεδίωξαν ποτέ να μπουν στο δημόσιο. Από 18 χρονών τους έχω πει ότι εκείνα αποφασίζουν για το μέλλον τους. Αυτό έκανε η Ανθή. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούσαμε. Όταν αποφάσισε η Ανθή να εκτεθεί ως δημοτική σύμβουλος στην Θεσσαλονίκη, εγώ τη συμβούλευσα να πάει στην περιφέρεια, γιατί εκεί είχα επιρροή. Η Ανθή επέμενε και επέλεξε αυτό που ήθελε. Και εκλέχτηκε. Οι επιλογές είναι δικές της»!

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια, είπε: «Είχα τύψεις διαβάζοντας αυτά τα σχόλια. Νιώθω άσχημα έτσι όπως λειτούργησα στη ζωή μου. Καμιά φορά μετανιώνω που μπήκα στην πολιτική για αυτά που εισπράττουν τα παιδιά μου. Στεναχωριέμαι που δεν έζησα τα παιδιά μου, να τα νιώσω να μεγαλώνουν. Όλα αυτά τα χρόνια που μεγάλωναν με τη μητέρα τους ζούσαν στη Θεσσαλονίκη κι εγώ ήμουν υποχρεωμένος να είμαι 3-4 μέρες στην Αθήνα και τις υπόλοιπες που γύριζα στη Θεσσαλονίκη τις περισσότερες φορές ήμουν μαζί με τον κόσμο μου στην περιφέρεια και έπρεπε να γυρίζω 150 χωριά για να μιλώ με τους ανθρώπους που εκπροσωπούσα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved