Ξένια Μπουζαρανίδου: Σοκάρει η Ελληνίδα σεφ που κακοποιήθηκε από τον πρέσβη της Βενεζουέλας
Media

Ξένια Μπουζαρανίδου: Σοκάρει η Ελληνίδα σεφ που κακοποιήθηκε από τον πρέσβη της Βενεζουέλας

Η Ξένια Μπουζαρανίδου, μία από τις πέντε γυναίκες υπαλλήλους, που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον πρέσβη της Βενεζουέλας πριν από 8 χρόνια μίλησε στην εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega και σοκάρει με την εξομολόγησή της.

Η Ελληνίδα σεφ δικαιώθηκε από τα ελληνικά δικαστήριο!

Η Ξένια Μπουζαρανίδου είπε: «Όταν ήρθε ο πρέσβης, ο κ. Γκοντζάλεζ, έκανε τη ζωή μας κόλαση. Τη ζωή τη δικιά μου κι άλλων τεσσάρων γυναικών σε τέτοιο σημείο, που τουλάχιστον προσωπικά ήθελα να πηγαίνω στη δουλειά και να είμαι αόρατη. Και οι πέντε ήμασταν Ελληνίδες.»!

Και τόνισε: «Προσπαθούσε να με απομονώσει κάποιες φορές. Εγώ είχα την ατυχία, επειδή δούλευα στο σπίτι του, να είμαι μόνη μου. Δεν ήταν πολύ εύκολο να αποφύγω το αφεντικό μου.»!

Και πρόσθεσε η Ελληνίδα σεφ: «Θαυμάζω τους ανθρώπους που μιλάνε πια, ενδεχομένως ωρίμασε η κοινωνία μας για να το ακούσει. Όταν αυτό συμβαίνει, είναι ισοπεδωτικό. Έκανα επτά χρόνια περίπου μέσα μου για να το ξεπεράσω. Τώρα αποφάσισα να μιλήσω, γιατί εξοργίστηκα. Βλέποντας όλους αυτούς τους ανθρώπους να μιλάνε, άκουσα τους πολιτικούς μας να χρησιμοποιούν ακόμα και τη δικιά μου υπόθεση, και απλά να υποκρίνονται. Έγινε το δικαστήριο, δικαιώθηκα και τα τελευταία 2 χρόνια κανείς δεν εκτελεί την απόφαση του δικαστηρίου»!

Δείτε τα όσα είπε η Ξένια Μπουζαρανίδου, η οποία κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πρέσβη της Βενεζουέλας πριν από 8 χρόνια στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved