Δημήτρης Κουρούμπαλης: Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για τις αμοιβές του στην tv!
Media

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για τις αμοιβές του στην tv!

O Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε για τις αμοιβές του στην tv, το «δέκα λεπτά κήρυγμα», αλλά και για την 3χρονη κόρη του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Ελένη Μουστάκη και αρχικά αναφέρθηκε στον ρόλο του ως «Λεωνίδας» στην τηλεοπτική σειρά «10 λεπτά κήρυγμα» στο Mega: «Είμαι περήφανος γι’ αυτήν τη σειρά. Δεν νιώθω κάτι να με κυνηγάει. Γενιές και γενιές μεγαλώνουν ακόμη με αυτό. Και τα ανίψια μου το βλέπουν. Είναι μια σειρά που έχει αντέξει μέσα στον χρόνο. Ξεκίνησε να προβάλλεται το 2000»!

Όσον αφορά για την 3χρονη κόρη του δήλωσε: «Για εμάς είναι ευτυχής συγκυρία το ότι είμαστε μαζί της και τη χορταίνουμε. Εκείνη ξεκίνησε να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό και πάνω που της άρεσε και γούσταρε, της το κόψαμε. Είναι πολύ κουραστικό που κυνηγάμε συνέχεια την 3χρονη κόρη μας. Και ειδικά εμάς είναι αεικίνητη, αλλά είναι τόσο χαριτωμένο πλάσμα που την σκέφτομαι και χαμογελάω».

Στο ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλο παιδί, απάντησε: «Είμαστε καλυμμένοι ως τώρα» και αποκάλυψε πως πολλές φορές έχει πιάσει τον εαυτό του να λέει στη μικρή αυτά που του έλεγαν οι γονείς του.

Και δεν δίστασε να μιλήσει για τις αμοιβές του σ την τηλεόραση είπε: «Πρόλαβα τη δεκαετία του 2000 που ήταν golden era. Έκανα γενικά καλή διαχείριση των χρημάτων μου. Δεν ήμουν πολυέξοδος. Φρόντισα να ζω με άνεση χωρίς σπατάλες γι’ αυτό και δεν πήρα ποτέ δάνειο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved