Τα καλύτερά μας χρόνια: Απίστευτη έκπληξη - Τι θα συμβεί στη σειρά;
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Απίστευτη έκπληξη - Τι θα συμβεί στη σειρά;

Αυτό και αν είναι έκπληξη. Οι συγγραφείς του «Τα καλύτερά μας χρόνια» της ΕΡΤ σίγουρα ξέρουν να πρωτοτυπούν, αφού για πρώτη φορά στην τηλεοπτική τουλάχιστον ιστορία ένας ηθοποιός υποδύεται τον πραγματικό πατέρα του.

Ο λόγος για τον αξιόλογο Νίκο Καραγιώργη που αποκάλυψε: «Συμμετέχω στη σειρά υποδυόμενος τον πατέρα μου Κώστα Καραγιώργη. Είχα την τύχη, πριν φύγει από τη ζωή, να συνεργαστώ μαζί του τόσο στο θέατρο όσο και σε τηλεοπτικές παραγωγές, ωστόσο τώρα με ένα μεταφυσικό, θα έλεγα, τρόπο, τον ενσαρκώνω με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στον "Άγνωστο πόλεμο" όπου υποδυόταν τον λοχαγό Έκτορα Ψάχου.

Το σίριαλ του Νίκου Φώσκολου, σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη, προβαλλόταν στη λεγόμενη τότε ΕΙΡΤ από το 1970 έως το 1974. Ήταν η δεύτερη σειρά που έπαιξε ο πατέρας μου, μετά το "13ο Ανακριτικό Γραφείο", του Νίκου Φώσκολου. Αυτός ο ήρωας τον έκανε ευρύτερα γνωστό στο κοινό, έμεινε στη μνήμη του κόσμου ως ο θρυλικός Ψάχος. Ο ρόλος που παίζω είναι κυριολεκτικά δώρο από τον ουρανό».

Είναι συγκινητικό το ότι καλείται επί της ουσίας να μπει στην ψυχοσύνθεση του πατέρα του;

Ο ίδιος τονίζει: «Ναι. ήταν ένας υπέροχος πατέρας και φίλος. Θυμάμαι πώς μίλαγε, πώς συμπεριφερόταν, πώς θύμωνε, πως χαιρόταν. Κατά κάποιον τρόπο, είναι σαν να γυρίζει στη ζωή».

Τι ηλικία είχε εκείνος όταν ο πατέρας του πρωταγωνιστούσε όταν «Άγνωστο πόλεμο»;

«Ήμουν 10 ετών. Τον βοηθούσα να μάθει τα λόγια του. Την ίδια ακριβώς διαδικασία κάνω τώρα με ία παιδιά μου, το γιο μου Κώστα και την κόρη μου Στέλλα, π οποία επίσης θέλει να γίνει ηθοποιός. Εκείνοι κρατούν πια τα δικά μου λόγια».

Σε πόσα επεισόδια όμως θα τον δούμε στη σειρά;

Όπως μας ' ενημερώνει ο ίδιος: «Θα είναι από 10 έως 15. Έχω συζητήσει πολύ για το ρόλο με ίο σεναριογράφο Νίκο Απειρανθίτη που έχει εντάξει πολλά στοιχεία της προσωπικότητας του πατέρα μου στη σειρά», σύμφωνα με το 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved