Αγγελική: Όλοι μαθαίνουν πως η Αγγελική είναι η Μαργαρίτα!
Media

Αγγελική: Όλοι μαθαίνουν πως η Αγγελική είναι η Μαργαρίτα!

Αγγελική: Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο επιτυχημένο σίριαλ του ALPHA. Όλα όσα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια.

Ο θάνατος του Σταυριανού φέρνει την Τζένη στα όρια της. Ο Παύλος της λέει να το κάνουν να φανεί σαν ληστεία. Όταν τα πράγματα ηρεμούν και λένε μεταξύ τους τι άλλοθι μπορούν να χρησιμοποιήσουν, η Τζένη αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Παύλο όλη την αλήθεια για την Αγγελική. Ο Παύλος παθαίνει σοκ, αλλά δεν μπορεί να της πει για ποιον λόγο.

Η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη όσον αφορά το θέμα της κλινικής στο εξωτερικό, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Τότε βρίσκει την ευκαιρία να του πει ότι μπορεί να μείνει στο σπίτι, με αντάλλαγμα να αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του Μιχάλη. Ο Νικόλας, συνειδητοποιώντας ότι η Αγγελική και ο Μιχάλης γνώριζαν εδώ και καιρό ότι τα αδέλφια έχουν βιάσει τη Μαργαρίτα, αποφασίζει να τον επισκεφτεί στη φυλακή...

Ο Μιχάλης αποκαλύπτει στον Νικόλα όλα όσα έχει κάνει ο Δημήτρης και τον προτρέπει να μιλήσει με την Ιωάννα για να τα επιβεβαιώσει. Η Κατερίνα, που κρυφακούει τη συζήτηση .του Νικόλα και της Ιωάννας, θυμώνει μαζί του που αμφισβητεί τον Δημήτρη και του επιτίθεται λεκτικά. Ο Παύλος ενημερώνει τον Δημήτρη για την αληθινή ταυτότητα της Αγγελικής. Ο Θωμάς εξακολουθεί να μην ξέρει τι να πιστέψει για την ενοχή του Μιχάλη και η Όλγα προσπαθεί να τον πείσει ότι μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται. Η Τζένη, ύστερα από κάποιες ναυτίες, αποφασίζει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης.

Ο Δημήτρης και ο Παύλος αποκαλύπτουν στην Αθηνά την πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής. Αυτή δεν τους πιστεύει και θεωρεί πως είναι άλλο ένα κόλπο της Τζένης και του Παύλου. Η Τζένη πληροφορείται από τις ειδήσεις τις έρευνες για τον θάνατο του Σταυριανού, την ίδια στιγμή που η αστυνομία φτάνει στον Στέφανο και τον ρωτά για το περιστατικό.

Η Σοφία ζητάει από τον Αντρέα να γυρίσει στη δουλειά, μια και το σχέδιο για την πώληση του σπιτιού ναυάγησε, καθώς χρειάζεται τη σύμφωνη γνώμη της Αθηνάς. Η Λένα αποκαλύπτει στον Θωμά ότι ο Μιχάλης δεν είναι βιολογικός του γιος! Εκείνος, συγκλονισμένος από το ψέμα της γυναίκας του, πηγαίνει να συναντήσει τη Μαριάνθη, η οποία όμως δεν του δίνει αυτό που αναζητά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved