Σκορδά: Απίστευτη αποκάλυψη on air! Αυτή είναι η σχέση της με τον Άγγελο από τις Άγριες Μέλισσες
Media

Σκορδά: Απίστευτη αποκάλυψη on air! Αυτή είναι η σχέση της με τον Άγγελο από τις Άγριες Μέλισσες

Την αποκάλυψη για τη σχέση που συνδέει τη Φαίη Σκορδά και τον τηλεοπτικό Άγγελο από τις Άγριες Μέλισσες, έκανε η ίδια η παρουσιάστρια.

Στο πλατό της εκπομπής Το Πρωινό φιλοξενήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (2-04) η Βίκυ Διαμαντοπούλου και ο Νίκος Λεκάκης από τη σειρά από τη σειρά Άγριες Μέλισσες.

Η τηλεοπτική Σοφούλα και ο τηλεοπτικός Άγγελος, μίλησαν για τη σειρά, την επιτυχία που βιώνουν, τη δημοσιότητα αλλά και για τις εξελίξεις.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μάλιστα η Φαίη Σκορδά έκανε και μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τι είναι αυτό που την συνδέει με τον ηθοποιό.

«Ο Νίκος είναι… είναι… τώρα πώς να το πω; Είναι προσωπικό», είπε με διασταγμό η Φαίη Σκορδά, με τον ηθοποιό να την κοιτά με απορία.

«Έχεις ανιψιό έναν φίλο του Δημήτρη, τον Νικόλα. Είσαι ο θείος του Νικόλα. Σε λατρεύει ο ανιψιός σου», αποκάλυψε η παρουσιάστρια, με τον Νίκο Λεκάκη να απαντά: «Ναι, έχουμε τρομερή σχέση, τον αγαπάω πάρα πολύ τον μικρό και τη θεία μου, βέβαια, την μητέρα του βέβαια, την Αφροδίτη Φωτάκου. Ηθοποιός και αυτή, κυλάει το γονίδιο», είπε με τη σειρά του ο ηθοποιός.

Δες το απόσπασμα

Τι θα συμβεί στα προσεχή επεισόδια ανάμεσα στη Σοφούλα και τον Άγγελο

«Η Σοφούλα, μετά από όλα αυτά που έγιναν με τον Βόσκαρη, είναι έτοιμη να κλειστεί σε μοναστήρι. Ακούει στο χωριό τις κουβέντες που γίνονται γι’ αυτήν, ακούει τις κακές γλώσσες να λένε πολλά γι’ αυτήν και ένα πρόσωπο κλειδί θα μεσολαβήσει (θα κάνει μια συζήτηση μαζί της) για να πάει σε μοναστήρι. Μάταια ο Τόλιας και η Παγώνα προσπαθούν να την μεταπείσουν να μη φύγει για το μοναστήρι.

Θα την πλησιάσει και ο Άγγελος προσπαθώντας να της αλλάξει άποψη. Η Σοφούλα, όμως, ξεκινάει και φεύγει για το μοναστήρι, είναι αποφασισμένη, Θα υπάρξει κάποια ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες την τελευταία στιγμή;», είχαν πει στο Πρωινό δίνοντας το spoiler. Όσο για τον Άγγελο;

Θα τον δούμε να ξαναφτιάχνει τη ζωή του με μια όμορφη γυναίκα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved