Survivor: Ο Δημήτρης Μακρόπουλος αποκαλύπτει στο gossip-tv, ποιος κινεί τα νήματα στη Μπλε ομάδα
Media

Survivor: Ο Δημήτρης Μακρόπουλος αποκαλύπτει στο gossip-tv, ποιος κινεί τα νήματα στη Μπλε ομάδα

Survivor: Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Δημήτρης Μακρόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλα και για όλους. 

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος, μπορεί να μην έμεινε για πολύ καιρό στον Άγιο Δομίνικο, όμως,πρόλαβε να δει, να ζήσει και να καταλάβει πολλά!

Μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο όμορφο αυτό ταξίδι, αποκάλυψε ποιος τελικά είναι αυτός που κινεί τα νήματα στην Μπλε ομάδα και στο αν υπάρχουν ζευγάρια!

  • Έμεινες στο παιχνίδι πολύ λίγο, μόλις σε εννέα επεισόδια σε είδαμε. Πώς ήταν η εμπειρία σου; Έχεις επανέλθει στην καθημερινότητα;

Σιγά σιγά νομίζω ότι έχω επανέλθει. Η εμπειρία ήταν μοναδική και ξεχωριστή. Ήταν κάτι που δεν είχα ξαναζήσει φυσικά. Μια τρελή – τρελή περιπέτεια. Ήταν ο καλύτερος τρόπος που βρήκα για να περάσω και την καραντίνα. Ήθελα να κάτσω περισσότερο και ήταν πιο δύσκολο απ’ ότι φανταζόμουν και απ΄ότι φαντάζεται ο κόσμος γενικά. Σίγουρα είναι μια εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα!

  • Εσύ, ως γεωπόνος, τι δουλειά είχες στο Survivor;

Ήταν κάτι που ήθελα πάντα να το κάνω. Από το πρώτο Survivor που είχα δει το θεωρούσα και είναι κάτι πολύ μοναδικό. Δεν μπορούσα να πω όχι σε μία τέτοια ευκαιρία γιατί ήταν κάτι που ήθελα χρόνια να κάνω.

Τα μηνύματα και τα memes ήταν πάρα πολλά και περίμενα πώς και πώς να τα διαβάσω.

  • Θεωρείς ότι άδικα αποχώρησες τόσο νωρίς;

Τον χαρακτηρισμό «άδικα» δεν θα τον χρησιμοποιούσα γιατί ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει ποιον θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι και ποιον όχι. Όταν μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι το γνωρίζεις από την αρχή ότι θα κριθείς από τον κόσμο και πρέπει να είσαι αποφασισμένος ότι θα κριθείς. Σίγουρα έφυγα νωρίς γιατί ουσιαστικά ήταν η πρώτη εβδομάδα που δεν είχα ασυλία και με επέλεξε ο Αλέξης Παππάς μέσω της ατομικής ασυλίας. Σίγουρα, ήθελα να το ζήσω παραπάνω. Πιστεύω όμως ότι ακόμα και δύο μήνες να ήμουν στο παιχνίδι, πάλι δεν θα ήθελα να φύγω.

  • Όσα προλάβαμε να δούμε από εσένα, ήσουν από τους παίκτες που κατά τη διάρκεια του αγώνα με φωνές και ατάκες-φωτιά προσπαθούσες να σαμποτάρεις την προσπάθεια του εκάστοτε αντιπάλου όταν βρισκόσουν στον πάγκο. Μάλιστα η Καρολίνα είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τη συμπεριφορά σου, λέγοντας πως δεν ήταν fair play αυτό. Συνεχίζεις να πιστεύεις όσα είχες πει τότε στο συμβούλιο;

Πιστεύω γενικά ότι την ώρα του παιχνιδιού ο καθένας προσπαθεί να βοηθήσει με τον τρόπο του. Από εκεί και πέρα το Survivor είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και εκείνη την ώρα παλεύεις για το φαγητό σου. Καταλαβαίνω φυσικά ότι εκείνη την ώρα λόγω της έντασης έβγαζα κάτι που σίγουρα για τον τηλεθεατή ήταν ενοχλητικό γιατί ήταν συνεχόμενο και μονότονο. Παρόλα αυτά, γι’ αυτό που είχε εκφράσει η Καρολίνα και η υπόλοιπη ομάδα της, που έδωσαν μάλιστα και το παράδειγμα με τον Μάικλ Τζόρνταν, δεν θεωρώ ότι είμαστε μπασκετμπολίστες ή αθλητές και πιστεύω ότι σε ένα γήπεδο ακούγονται πράγματα με μεγαλύτερη ένταση. Το συγκεκριμένο παράδειγμα, κατά τη γνώμη μου, ήταν αρκετά άτοπο.

  • Άρα αυτό που έκανες ήταν στρατηγική….

Ήταν και θέμα στρατηγικής σαφώς, γιατί βοηθούσε την ομάδα μου και δημιουργούσε μια ενόχληση στους αντιπάλους. Υπήρχαν χαρακτηριστικά παραδείγματα που φωνάζοντας εγώ υπήρχαν αντιδράσεις. Αν δεν τους ενοχλούσε ή δεν τους δημιουργούσε πρόβλημα δεν θα ασχολούνταν κανείς. Ασχολήθηκαν γιατί ενοχλήθηκαν. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τα παιδιά και το διευκρινίζω. Ήταν ξεκάθαρα λόγω του αγώνα και θεωρώ ότι αυτός ο τρόπος δεν ήταν προσβλητικός απλά βοηθούσα την ομάδα μου να φτάσει πιο εύκολα στη νίκη.

  • Αν σου δινόταν μια δεύτερη ευκαιρία, θα ξαναέμπαινες και τι θα άλλαζες σε εσένα για να παραμείνεις περισσότερο στο παιχνίδι και –γιατί όχι- να διεκδικήσεις το μεγάλο έπαθλο;

Το παιχνίδι αυτή τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια και θα ξαναπήγαινα σίγουρα. Το διασκέδαζα πλήρως. Τραγουδούσα, χόρευα, ήμουν σε μια τέτοια κατάσταση. Μάλιστα, χαρακτηριστικά μια μέρα, με ρώτησαν τα παιδιά «πώς κοιμήθηκα» και τους είπα «Υπέροχα». Όλοι μου είπαν «κόψε κάτι» γιατί δεν γινόταν να είναι υπέροχα, όμως ήμουν τόσο χαρούμενος! Αυτό που θα άλλαζα, θα ήταν ίσως αυτή η συμπεριφορά που αναφέραμε γιατί έβγαζε ένα προϊόν στον τηλεθεατή πολύ ενοχλητικό και το κατανοώ απόλυτα. Κι εμένα θα μου δημιουργούσε ενόχληση μια τέτοια συμπεριφορά από κάποιον άλλο, ήταν αντιτηλεοπτικό αυτό που έκανα.

  • Μετά από μία τέτοια εμπειρία, έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο σκέψης σου ως άνθρωπος;

Υπάρχει πολλές φορές έντονη κριτική που μερικές φορές δεν έχει ουσία και βάση. Είναι απλά για να γίνει η αρνητική κριτική. Ακούμε και παραδείγματα που στέλνουν σε συγγενείς παικτών που τους απειλούν και τους βρίζουν. Αυτό ξεπερνά τα όρια και πρέπει να μάθεις να το διαχειρίζεσαι, κάτι που δεν θα γινόταν σε άλλη φάση. Επίσης, το μεγαλύτερο μάθημα για εμένα είναι ότι μαθαίνεις πώς είναι να ζεις μέσα στην πείνα, τις δυσκολίες, το κρύο και την βροχή. Κάτι που πολλοί άνθρωποι το ζουν καθημερινά χωρίς να είναι στα πλαίσια ενός παιχνιδιού και είναι γι΄αυτούς θέμα επιβίωσης.

  • Αυτό που ανέφερες για τα υβριστικά μηνύματα συνέβη και στη δική σου περίπτωση;

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου ανέφεραν κάτι τέτοιο αλλά και να έχει συμβεί δεν θα μου το έλεγαν για να με προστατέψουν όσον αφορά την ψυχολογία μου. Εγώ σε προσωπικό επίπεδο έλαβα και απαντούσα όσο ευγενικά μπορούσα. Μάλιστα, ανέβασα κι ένα βίντεο στο Instagram και ζήτησα και συγνώμη για τη συμπεριφορά μου στον πάγκο και εξήγησα και γιατί το έκανα.

  • Ένα πράγμα που σχολιάστηκε πολύ ήταν το γεγονός ότι έπεφτες συνέχεια…

Τα μηνύματα και τα memes ήταν πάρα πολλά και περίμενα πώς και πώς να τα διαβάσω. Το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του παιχνιδιού μακράν ήταν αυτό. Δεν έχω λάβει αρνητικά μηνύματα για το συγκεκριμένο θέμα αλλά ήταν μηνύματα αστεία! Ήταν κάτι πολύ πρωτόγνωρο για το Survivor. Νομίζω ότι είμαι ο μοναδικός παίκτης που έπεσε τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Έμπαινα στο στίβο και ήμουν ο λιγότερο φοβισμένος στο κομμάτι αυτό του να χτυπήσεις. Έμπαινα και δεν προλάαβαινα να φρενάρω, είχα «τρέλα». Μάλιστα, ο γιατρός με φώναζε «φλας σντουμπ» επειδή έπεφτα. O James μάλιστα μου είχε πει ότι εγώ θα έφευγα λόγω τραυματισμού από τον Άγιο Δομίνικο.

  • Ο James τελικά τι χαρακτήρας είναι; Ισχύει ότι είναι αυτός που κινεί τα νήματα;

Αυτός που κινεί τα νήματα στη μπλε ομάδα και είναι φανερό γιατί το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην εμφανίζεται ο ίδιος αλλά να βγαίνουν οι άλλοι μπροστά, είναι ο Αλέξης Παππάς. Εμφανίζεται πάνω στις αναταραχές σαν παρατηρητής αλλά δεν είναι! Ο James είναι ένας πολύ καλός παίκτης και επειδή έχει φέρει πολλές νίκες είναι φυσικό να έχει έναν πιο κυρίαρχο ρόλο. Προσωπικά, δεν το ένιωσα αυτό. Όλες οι αποφάσεις ήταν ομαδικές.

  • Τελικά υπάρχουν ζευγάρια στο Survivor;

Όσον αφορά την Άννα Μαρία και τον Νίκο Μπάρτζη, εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάτι. Υπήρχε μια περισσότερο φιλική σχέση παρά ερωτική. Όσο ήμουν εκεί δεν είχα δει κάτι παραπάνω. Για τη Μαριαλένα με τον Σάκη λόγω ιστορικού ίσως να έχουν περισσότερες πιθανότητες όμως και πάλι δεν είχα δει κάτι.

  • Είχες καλές σχέσεις με όλους. Με ποιους θα κρατήσεις επαφή; Υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελες να έχεις σχέση;

Δεν υπάρχει κάποιος που να έχω πρόβλημα μαζί του. Ειδικά με τους παίκτες της δικής μου ομάδας είχαμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Όταν έφυγα ένιωσα τη στενοχώρια τους. Αυτό με στενοχώρησε ακόμα περισσότερο γιατί ήθελα να το ζήσω μαζί τους. Είχα δεθεί αρκετά με τα παιδιά, δεν το περίμενα! Όποιος έχει βγει από το παιχνίδι μέχρι στιγμής, έχουμε μιλήσει.

  • Ποιοι πιστεύεις θα φτάσουν στην τελική τριάδα και ποιοι θέλεις να φτάσουν;

Στην τελική τριάδα θεωρώ ότι θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο James και πολύ πιθανόν ο Παύλος Γαλακτερός. Από όλους αυτούς θα ήθελα να κερδίσει ο Μπάρτζης. Είναι ένα πάρα πολύ καλό και αληθινό παιδί. Δεν είναι διπρόσωπος, είναι πολύ ευθύς και μου αρέσει.

  • Δεν βλέπεις τον Σάκη Κατσούλη δηλαδή στον τελικό;

Και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι πολύ δυνατός. Είναι σημαντικό το να είσαι καλός παίκτης αλλά μετράει να έχεις όλο το πακέτο. Εμένα δεν με εκφράζει η συμπεριφορά του Σάκη και στο πώς διαχειρίστηκε το περιστατικό με τον James και τον Νίκο.

  • Τι σχέδια έχεις για το μέλλον; Τι να περιμένουμε από εσένα;

Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με το μεταπτυχιακό μου το οποίο και τελειώνω. Το κομμάτι της τηλεόρασης ή του Youtube είναι κάτι που το έχω στο μυαλό μου. Κάποια στιγμή κάτι θα κάνω είτε αν έρθει κάποια πρόταση είτε με προσωπική πρωτοβουλία. Έχω βρει ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο κομμάτι και θεωρώ ότι είναι κάτι που μου ταιριάζει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved