Survivor: «O James έχει στρατηγική όχι για να κερδίσει αλλά να καταστρέψει τους υπόλοιπους»
Media

Survivor: «O James έχει στρατηγική όχι για να κερδίσει αλλά να καταστρέψει τους υπόλοιπους»

Survivor: Πρώην παίκτης του ριάλιτι παραχώρησε νέα συνέντευξη και ήτα χείμαρρος... αποκαλύψεων! Όλα όσα ανέφερε για την στρατηγική του James Καφετζή.

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη της Μπλε ομάδας Γιώργο Ταβλαδάκη, ο οποίος έδωσε... στεγνά τον James σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Παρακολουθώντας το παιχνίδι απέξω, πριν μπεις, είχες «σημαδέψει» κάποιους παίκτες;

Όχι, καθόλου. Ήρθα κοντά σε αυτούς με τους οποίους ταίριαζαν οι απόψεις μας και μπορούσα να μιλήσω. Δεν μπήκα προκατειλημμένος σε καμία περίπτωση, κάτι που ούτως ή άλλως δεν είναι σωστό να κάνεις, γιατί αυτό που βλέπεις έχει διαφορά με ό,τι συμβαίνει πραγματικά. Είναι άλλο να το βλέπεις και άλλο να το ζεις από μέσα.

Δηλαδή υπήρχαν παίκτες που προσπαθούσαν να βγάλουν ένα άλλο πρόσωπο προς τα έξω;

Φυσικά. Κάποιος μπορεί να έβγαζε έναν κακό εαυτό και στην πραγματικότητα να ήταν ακόμη χειρότερος (γέλια)! Ή κάποιος, ξέροντας πως θα φανεί έξω να δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο ενώ δεν είναι έτσι. Κανένας από τους παίκτες δεν είναι αυτό που δείχνει.

Εσύ μπήκες με συγκεκριμένη στρατηγική;

Εγώ, δυστυχώς, μπήκα χωρίς καμία στρατηγική, γι’ αυτό και τώρα είμαι στην Αθήνα. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανα στο παιχνίδι. Για να κερδίσεις το «Survivor», δεν πρέπει να είσαι ο εαυτός σου, αλλά να έχεις στρατηγική.

Και ποιος θεωρείς άτι έχει την πιο πετυχημένη στρατηγική;

Υπάρχουν σωστές και άσχημες στρατηγικές, μπορεί να εκθέσουν, ανθρώπους και καταστάσεις. Συγκροτημένα λειτουργεί ο Αλέξης, που ξέρει να διαχειριστεί το παιχνίδι, τι να πει, πώς και πότε.

Όταν μιλάς για άσχημες στρατηγικές, ποιον εννοείς;

Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε πως η καμπάνα χτυπά για τον Τζέιμς. Ο Τζέιμς έχει στρατηγική όχι για να κερδίσει, αλλά για να «καταστρέψει» τους υπόλοιπους. Δεν κοιτάζει να εξελιχθεί ο ίδιος για να διακριθεί, και αυτή είναι μια στρατηγική που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει.

Εσύ όντως είπες σε αυτόν, την Άννα Μαρία και τον Νίκο ότι είναι οι πιο αντιπαθείς παίκτες έξω;

Πριν μπω στο παιχνίδι, έμεινα 23 ημέρες στο ξενοδοχείο, χωρίς κινητό, χωρίς καμία ενημέρωση και χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει. Η Άννα Μαρία ισχυρίζεται ότι της το είπα αυτό την προτελευταία μέρα, πριν ψηφιστώ, δηλαδή είχαν περάσει 45 ημέρες, ενάμισης μήνας. Ακόμα και αλήθεια να ήταν -που δεν ήταν-, πώς θα μπορούσα να ξέρω τι γινόταν έξω; Ο πραγματικός λόγος που ψηφίστηκα ήταν επειδή ήμουν πιο αδύναμος απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό. Γι' αυτό και η Άννα Μαρία προσπάθησε να «εφεύρει» κάτι. Πάτησε σε μια κουβέντα που είπα, στο «με αυτά που κάνεις, θα σε περιμένει ο κόσμος με τις ντομάτες έξω», και έφτιαξαν μαζί με τον Τζέιμς ένα σενάριο. Το είδαμε να το κάνει και ο Νίκος με τη Χριστίνα. Είναι κάτι πολύ ψεύτικο και, παρόλο που εμένα κατάφερε να με βγάλει εκτός παιχνιδιού, δεν τους τιμά καθόλου. Ελπίζω ο κόσμος να βλέπει και να κρίνει ανάλογα.

Ο Σάκης μπορεί να πάρει τη θέση του Τζέιμς ως άτυπος αρχηγός των Μπλε;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει αρχηγός. Τα παιδιά είναι όλοι δυναμικοί χαρακτήρες και πιστεύω ότι δεν είναι εύκολο να δεχτούν κάποιον ως αρχηγό, όπως δεν δέχθηκα κ, εγώ. Κι ο Τζέιμς δεν μπορεί να είναι αρχηγός κάπου, γιατί & έχει τα φόντα για κάτι τέτοιο Όσοι έχουν αποχωρήσει, πάντως τον κατονομάζουν ως πιθανότερο νικητή του παιχνιδιού. Αυτό είναι μια άποψη των παιδιών. Εγώ προφανώς και διαφωνώ. Θεωρώ ότι θα κερδίσει ή ο Ηλίας, ή ο Παύλος, ή ο Σάκης. Και θα να κερδίσει ένας από αυτούς τους τρεις.

Θέλεις να σχολιάσεις τα όσα είπε ο Γιώργος Κοψιδάς αποχωρώντας από το παιχνίδι;

Νομίζω ότι ο Γιώργος είχε δίκιο σε όλα όσα είπε, απλώς το έχασε με τον τρόπο που εκφράστηκε. Ήταν λάθος του να χαρακτηρίσει το τι θέλει να βλέπει ο κόσμος και τι όχι. Οι τηλεθεατές έχουν αντίληψη, μπορούν να κρίνουν και η άποψη τους πρέπει να γίνεται σεβαστή. Επίσης, δεν έπρεπε να πει ότι ο Αλέξης είναι εκλεπτυσμένος και μορφωμένος, ενώ ο Τριαντάφυλλος όχι. Ό,τι κι αν σου έχει κάνει κάποιος, όσο κι αν σε έχει εκνευρίσει δεν είναι σωστό να τον υποτιμάς και να τον προσβάλλεις, ειδικά όταν δεν είναι μπροστά να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved