H Φάρμα: Δες πού είχαμε ξανασυναντήσει τηλεοπτικά τον Παναγιώτη Χατζόπουλο πριν τη Φάρμα
Media

H Φάρμα: Δες πού είχαμε ξανασυναντήσει τηλεοπτικά τον Παναγιώτη Χατζόπουλο πριν τη Φάρμα

H Φάρμα: Κι όμως πριν συναντήσουμε στο ριάλιτι του Ant1 τον Παναγιώτη Χατζόπουλο, τα κατατόπια στον σταθμό του ήταν γνώριμα.

Εσύ θυμάσαι πού έχεις ξανασυναντήσει τηλεοπτικά τον πρώην παίκτης της Φάρμας;

Κι επειδή σίγουρα τον είχες δει αλλά τότε δεν σου ήταν γνώριμο πρόσωπο, ο Παναγιώτης είχε λάβει μέρος και στο Still Standing.

Tο απόγευμα της Παρασκευής το επεισόδιο έπαιξε σε επανάληψη και έτσι τον είδαμε ξαφνικά μπροστά μας. Άλλος άνθρωπος βέβαια, διότι τότε είχε ένα διαφορετικό look από αυτό που είχε καιρό αργότερα στη Φάρμα.

Θυμίζουμε πως ο Παναγιώτης ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε αποχωρήσει αφού στη μονομαχία με τον Θανάση Πάτρα, ηττήθηκε.

«Ο πιο δυνατός παίκτης είναι ο Ντούπης και ο Βασιλάκης στα αγωνίσματα. Σαν προσωπικότητες, ο Ιατρόπουλος και ο Τζώρτζογλου, από γυναίκες δεν έχω δει ακόμα κάποια δυναμική. Η Μαρία η αγρότισσα είναι ένα ιδιαίτερο παιδί γενικά σε όλα του, προσπαθεί σε όλα να υπάρχει και να υπερισχύει και δεν τα καταφέρνει, μάλλον το αντίθετο. Η Σοφία Παυλίδου είναι απίστευτη μας έφτιαχνε καφέ, μας μαγείρευε το πήρε πολύ ψύχραιμα ότι μπήκε υπηρέτρια και πιστεύω κρατάει μία πισινή», είχε πει μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του στην εκπομπή Το Πρωινό.

Δες το βίντεο από τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι της Μαρίας Μπεκατώρου

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Χατζόπουλος


Ο Παναγιώτης ζει στην Πτολεμαΐδα. Αν και γεννήθηκε σε αγροτική οικογένεια, στη ζωή του έχει ανέβει μόνο δύο φορές σε τρακτέρ.Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το καφενείο του πατέρα του, τον οποίο έχασε πρόσφατα. Έχει τρεις μικρότερες αδελφές. Σπούδασε στη Φιλοσοφική του ΑΠΘ και πρόσφατα πήρε πτυχίο

Δημοσιογραφίας από Δημόσιο ΙΕΚ.
Του αρέσει η ζωή στην Πτολεμαΐδα και τα χόμπι του είναι η γυμναστική, η κολύμβηση και το θέατρο. Ο Παναγιώτης μπήκε στη Φάρμα για να κερδίσει το έπαθλο αλλά και για να δοκιμάσει τις αντοχές του. Θεωρεί τον εαυτό του αρκετά νευρικό και ανησυχούσε για τυχόν συγκρούσεις με συμπαίκτες του.

Δες εικόνες από τη συμμετοχή του στο Still Standing

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved