Η Φάρμα: Οι πρώτες κλίκες είναι γεγονός! Η Φραγκάκη έστησε την ψηφοφορία;
Media

Η Φάρμα: Οι πρώτες κλίκες είναι γεγονός! Η Φραγκάκη έστησε την ψηφοφορία;

Η Φάρμα: Δεν έχει πολύ καιρό που έκανε πρεμιέρα το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 και ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε τις πρώτες κλίκες.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σοφίας Παυλίδου σε επεισόδιο που προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ακόμη ένας παίκτης πήρε τη μεγάλη απόφαση να βρεθεί εκτός Φάρμας.
Όπως είχε γίνει γνωστό, στο αποψινό επεισόδιο θα βλέπαμε τον Ερωτόκριτο να ανακοινώνει την απόφασή του, να αποχωρήσει. Κι έτσι κι έγινε!

Στα πρώτα πλάνα του αποψινού επεισοδίου, είδαμε τους παίκτες σε μεγάλη ένταση ενώ ο Ερωτόκριτος τσακώθηκε με τους συμπαίκτες του για ένα... κρεβάτι.

Ο Θανάσης Πάτρας μάλιστα δεν δίστασε να του πει ότι είναι «ένας άλλος» και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που τους είχε δείξει όλες αυτές τις ημέρες.

«Ελάτε να σας χαιρετίσω, θα φύγω, μέσα μου είμαι καλά, θα τα πούμε έξω», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης κι αποχώρησε από τη Φάρμα.

Λίγο μετά η Μαρία Φραγκάκη ρωτούσε τον Θανάση Πάτρα ποιον θα ψηφίσει προκειμένου να είναι στοχευμένη η ψηφοφορία και να κινηθούν όλοι στο ίδιο μοτίβο για να μην πάνε οι ψήφοι, όπως είπε η ίδια, «δεξιά κι αριστερά».

«Τι θα ψηφίσεις ρε παιδί μου; Δεν έχεις άποψη;», του είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Φραγκάκη.

Πώς αντέδρασε εκείνος και τι είπε on camera; Τι είπε στους άλλους συμπαίκτες της η δημοσιογράφος;

Δείτε το βίντεο:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Μαρία Φραγκάκη μπήκε στο παιχνίδι λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα και δεν την είδαμε από την αρχή. Είχε κάνει είσοδο μαζί με τον σχεδιαστή μόδας Ερωτόκριτο που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved