House of Fame: Όλες οι εμφανίσεις, o παίκτης που αποχώρησε και οι νέοι υποψήφιοι
Media

House of Fame: Όλες οι εμφανίσεις, o παίκτης που αποχώρησε και οι νέοι υποψήφιοι

House Of Fame: To έκτο κατά σειρά live concert, μόλις ολοκληρώθηκε και ένας από τους τρεις υποψήφιους αποχώρησε, αποχαιρετώντας την μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ.

Η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό και υποδέχτηκε στο stage τους σπουδαστές. Απέναντί τους βρέθηκε η πιο… άπαιχτη κριτική επιτροπή.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν, να αξιολογήσουν και να βαθμολογήσουν τις εμφανίσεις τους θέλοντας πάντοτε να φέρουν στην επιφάνεια την καλύτερη εκδοχή του καλλιτέχνη που κρύβουν μέσα τους.

Επιπλέον, είδαμε τον Γιώργο Σπετσιώτη να συγκινεί τους κριτές με τους λόγους που επέλεξε το τραγούδι αλλά και την κριτική επιτροπή να ζητάει φιλί από τον Στέφανο και τη Μαριάννα μετά την ερμηνεία τους "Summer in Greece".

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης ερμήνευσε την "Τρελή ιδέα" του Πάνου Καλιδη και παραδέχτηκε δημόσια πως δεν είναι του στυλ τέτοια τραγούδια. Το εν λόγω τραγούδι το έχει γράψει ο Φοίβος, ο οποίος σεβάστηκε την άποψή του παίκτη αλλά έγινε λόγος, όμως για την συμπεριφορά του στο σπίτι της ακαδημίας.

Δείτε όλες τις κατά σειρά εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων της μουσικής ακαδημίας του House of Fame:

Έλενα Δομάζου - Έντεκα παρά

Obi - Έχω μια αγάπη

Γιώργος Σπετσιώτης - Μικρές νοθείες

Στέφανος + Μαριάννα - Summer in Greece

Jimmy Sion - Locked out of Heaven

Χρύσα Μαλακόζη - Να τη χαίρεσαι

Μηνάς Τσουκάνης - Η πίπα της ειρήνης

Κόνι + Αλεξάνδρα - Vogue

Γιάννης Αρβανιτίδης - Μια τρελή ιδέα

Γιώργος Ντίνος - Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Βένια Καραγιαννίδου - Φεύγω

Στο πλατό του live concert και στο πλευρό των σπουδαστών βρέθηκαν οι καθηγητές τους και ο διευθυντής της Ακαδημίας. Στο live concert της περασμένης εβδομάδας ο Πάνος Μεταξόπουλος αποφάσισε να μη χρησιμοποιήσει το δικαίωμα της… διάσωσης ενός υποψήφιου από τη διαδικασία της αποχώρησης. Ποια απόφαση πήρε σήμερα;

Έπειτα από μία εβδομάδα εντάσεων ο Γιάννης Αρβανιτίδης ψηφίστηκε από τους υπόλοιπους σπουδαστές ως το πρόσωπο που δεν έχει θέση στην Ακαδημία και από την βαθμολογία που συγκέντρωσε, του αφαιρέθηκαν τέσσερις βαθμοί.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα προέκυψαν από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Μόνο ο Διευθυντής της Ακαδημίας μπόρεσε να διασώσει κάποιον.

Ο Γιώργος Σπετσιώτης, η Έλενα Δομάζου και ο ΟΒΙ ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας που διανύσαμε. Ποιους κράτησε στο House of Fame La Academia το τηλεοπτικό κοινό;

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved