MasterChef: Ανατροπή το τελευταίο λεπτό! O εκνευρισμός του Ιωάννη και το σοκ των παικτών
Media

MasterChef: Ανατροπή το τελευταίο λεπτό! O εκνευρισμός του Ιωάννη και το σοκ των παικτών

MasterChef: Μέσα σε ένα λεπτό ήρθε η ανατροπή στο αποτέλεσμα!

Ημέρα ανακοίνωσης της νικήτριας ομάδας απόψε στο MasterChef (02-04), και συζητήθηκαν θέματα, που αφορούσαν στην ομαδικότητα, την επιλογή του μενού αλλά και την ικανότητα των μελών κάθε ομάδας.

Τόσο η μπλε ομάδα όσο και η κόκκινη ήταν πολύ κοντά βαθμολογικά σε όλα τα πιάτα, παρά το γεγονός ότι στην αρχή έδειχνε να έχει ένα μικρό προβάδισμα η κόκκινη.

Με ένα κεκαλυμμένο “κατηγορώ”, κάποιοι έκαναν τους ανήξερους, ρίχνοντας την ευθύνη, για το μαγειρικό αποτέλεσμα, αποκλειστικά στον αρχηγό της μπλε ομάδας.

Η κόκκινη ομάδα πάλι, φάνηκε να βρίσκεται σε απόλυτα ομαδικό πνεύμα και να έχει δουλέψει αρμονικά, ύστερα από τόσες δοκιμασίες, όχι μόνο μαγειρικές αλλά και σχέσεων.

Και λίγο πριν μάθουμε ποια ομάδα κέρδισε και ποια ηττήθηκε ήρθε η απόλυτη ανατροπή!

Στο τελευταίο πιάτο η μπλε ομάδα συγκέντρωσε 12 βαθμούς με την κόκκινη να θέλει 32 για να πάρει τη νίκη. Ο Πάνος Ιωαννίδης τους κράτησε αρκετή ώρας σε αγωνία και μόλις έδειξε την κάρτα με τον βαθμό επικράτησε η απόλυτη σύγχυση αφού οι κριτές μαζί με τον καλεσμένο, έβαλε στην ομάδα 31 και όχι 32.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να έρθουν σε ισοπαλία, γεγονός που εκνεύρισε όσο τίποτα τον Ιωάννη ενώ ο Διονύσης που είχε επιμεληθεί το τελευταίο πιάτο, είχε μείνει άφωνος.

Αυτό το αποτέλεσμα το βλέπουμε πρώτη φορά στο φετινό κύκλο.

Οι κριτές τους ανακοίνωσαν ότι προκειμένου να βγει μια ομάδα νικήτρια θα έπρεπε να μαγειρέψουν ένας παίκτης από την μπλε ομάδα κι ένας από την κόκκινη. Οι δυο αρχηγοί, Ιωάννης από τους κόκκινους και Τζιοβάνι από τους μπλε, αποφάσισαν για μια ακόμη φορά να έρθουν αντιμέτωποι μαγειρικά προκειμένου να πάρουν τη νίκη για την ομάδα τους.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved