MasterChef 5: Η απόλυτη επιβεβαίωση των spoilers – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε κλαίγοντας!
Media

MasterChef 5: Η απόλυτη επιβεβαίωση των spoilers – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε κλαίγοντας!

MasterChef 5: Τελικά «καπνός χωρίς φωτιά» δεν υπάρχει κι όταν τα spoilers είναι δυνατά τότε δύσκολα δεν επιβεβαιώνονται!

Μια ακόμα ψηφοφορία για τους παίκτες του φετινού διαγωνισμού αλλά σε αρκετά φιλική ατμόσφαιρα, διεξήχθη στην κουζίνα του MasterChef 5.

Μαζί με τον Ιωάννη Αυλωνίτη, ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, έχοντας χάσει από τον Τζιοβάνι Σκαράτζι στη δοκιμασία ασυλίας follow the chef, βρέθηκαν άλλοι δύο παίκτες, αναγνωρίζοντας τα λάθη τους, να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν την είσοδό τους στη χρυσή δεκάδα.

Η θεματολογία της εβδομάδας στην ασιατική κουζίνα συνεχίστηκε, και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλος ο καλεσμένος των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, από τον Γιώργο Βενιέρη.

Ο Ιωάννης, έχοντας δοκιμάσει άπειρες φορές τα πασίγνωστα bao buns του chef Βενιέρη, ένιωθε πιο σίγουρος για τη δοκιμασία και με συναισθήματα συναγωνισμού και όχι ανταγωνισμού, πήρε τη θέση του στον τελευταίο πάγκο.

Είναι από τις λίγες φορές στον διαγωνισμό, που ο εξώστης δεν επενέβη χωρίς λόγο. Η αλήθεια είναι όμως πως το πιάτο που έπρεπε να βγάλουν οι τρεις διαγωνιζόμενοι, η Ανούς, ο Ιωάννης και η Λία, ήταν αρκετά δύσκολο. Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποιο ήταν αυτό το πιάτο:

Αντιλαμβανόμενοι ότι ο οριακός χρόνος, που έχουν τα παιδιά στη διάθεσή τους, μπορεί να χαθεί σε άσκοπες κουβέντες, κάποιοι προέβλεψαν το αποτέλεσμα, γεγονός που δεν άρεσε σε όλους, όμως το να ερμηνεύουν ρεαλιστικά τις εμφανείς αστοχίες στα πιάτα κάποιων από τους τρεις υποψήφιους, ήταν αναπόφευκτο.

Η μέρα στην κουζίνα έκλεισε με δάκρυα και βουβά βλέμματα από τον εξώστη.

Δες ποιος αποχώρησε στη gallery

Την ώρα της αποχώρησης πάντως, ήταν έκδηλη η συγκίνηση τόσο του παίκτη που έλεγε αντίο στο παιχνίδι όσο και των συμπαικτών του. Κανένας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά του. Δείτε το βίντεο με το αντίο και τα κλάματα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved