Η Φάρμα: Οι μονομάχοι, ο σκληρός αγώνας και η αγρότισσα που αποχώρησε!
Media

Η Φάρμα: Οι μονομάχοι, ο σκληρός αγώνας και η αγρότισσα που αποχώρησε!

Η Φάρμα: Η Μαρία Φραγκάκη, ως πρώτη μονομάχος, όπως την έβγαλε ο αρχηγός Βασίλης Θεοδωρόπουλος, έπρεπε να ορίσει την αντίπαλό της ώστε να διεκδικήσει την παραμονή της στη Φάρμα.

Η όμορφη δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός η οποία από την αρχή έκρινε -όπως και πολλοί συμπαίκτες της- πως ήταν άδικο εκ μέρους του αρχηγού να την ορίσει πρώτη μονομάχο καθώς είχε χτυπήσει το χέρι της, είπε πως σέβεται την επιλογή του και πως θα έμπαινε στον στίβο μάχης για να πολεμήσει για την παραμονή της.

Πριν επιλέξει τη δεύτερη μονομάχο, έπρεπε να προηγηθεί ο αγώνας ασυλίας των κοριτσιών με τους άντρες της Φάρμας να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την όλη διαδικασία.

Οι πέντε γυναίκες της Φάρμας έβαλαν τα δυνατά τους αλλά τελικά μόνο η Κυριακή κατάφερε να πάρει την ασυλία. Κάτι που σημαίνει πως η Κάτια, η Ειρήνη, η Μαρία Τοτόμι και η Μαρία Μιχαλοπούλου τέθηκαν στη διάθεση της Μαρίας Φραγκάκη για να επιλέξει την αντίπαλό της στη μονομαχία αποχώρησης.

Η Μαρία αποφάσισε να είναι δεύτερη μονομάχος την Κάτια Δέδε η οποία μάλιστα τόνισε πως αν ήταν στη θέση της Μαρίας το ίδιο ακριβώς θα έκανε, θα διάλεγε δηλαδή μία αντίπαλο που δεν θα είχε καμία προηγούμενη επαφή με κάποιο αγώνισμα.

Η στιγμή της μονομαχίας ήρθε και οι δύο γυναίκες ρίχτηκαν στη μάχη προκειμένου να διεκδικήσουν τη θέση τους στη Φάρμα.

Στον πρώτο αγώνα που ήταν για τέσσερις πόντους, η Κάτια Δέδε ήταν η μεγάλη νικήτρια. Στον δεύτερο αγώνα που είχε έναν βαθμό για τη νικήτρια, κέρδισε η Μαρία ενώ στον τρίτο αγώνα που είχε βαθμολογηθεί στους 5 πόντους, αν κέρδιζε η Κάτια θα έπαιρνε τη νίκη, αν κέρδιζε η Μαρία θα ισοφάριζε.

Ποια από τις δύο τελικά τα κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι και ποια μάζεψε τα πράγματά της και είπε αντίο στους συμπαίκτες της;

Δείτε στην παρακάτω gallery και το βίντεο:

Δείτε παρακάτω τι είπε η παίκτρια που αποχώρησε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved