Survivor spoiler: Η Αντελίνα τα αποκάλυψε όλα! «Έχουμε spoiler-αρα. Αλλάζουν όλα»
Media

Survivor spoiler: Η Αντελίνα τα αποκάλυψε όλα! «Έχουμε spoiler-αρα. Αλλάζουν όλα»

Survivor spoiler: Λίγες ώρες πριν το επεισόδιο, η Αντελίνα αποκάλυψε τα πάντα μέσα από την εκπομπή της.

Όπως όλοι παρακολουθήσαμε στο νέο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης για το αποψινό επεισόδιο, οι παίκτες σαστίζουν όταν ο Γιώργος Λιανός τούς ανακοινώνει πως για ακόμα μία φορά θα πρέπει να ξεχάσουν τη σύνθεση των ομάδων τους και το χρώμα της μπαντάνας τους και να αναθεωρήσουν λίγο τα πράγματα αφού θα ζούσαν για ακόμα μία φορά τη διαδικασία εκ νέου σύνθεσης των ομάδων τους.

Πριν από αρκετές εβδομάδες είχαμε δει τον Κοψιδά της Κόκκινης ομάδας και τον Τζέιμς της Μπλε ομάδας να επιλέγουν τους παίκτες εκείνους που ήθελαν για να συνθέσουν τις ομάδες τους.

Θα θυμάστε τα χίλια "ευχαριστώ" της Σοφίας Μαργαρίτη στον Κοψιδά που την είχε... σώσει από τoυς Μπλε όταν επέλεξε να την έχει στους κόκκινους αλλά και την ανατροπή που έφερε ο Τζέιμς όταν επέλεξε Ελευθερίου και Καλίδη για να είναι στους Μπλε.

Παρ' όλο που στην αρχή οι περισσότεροι από τους παίκτες ήταν τρισευτυχισμένοι με τις νέες τους ομάδες, σύντομα άρχισαν τα παρατράγουδα, η γκρίνια και οι εντάσεις με τους νέους συναγωνιστές τους.

Κι αυτή θεωρούνταν αλλαγή, αυτή που θα δούμε σήμερα το βράδυ ανατρέπει τα πάντα.

«Έχουμε spoiler-αρα. Αλλάζουν όλα. Έρχονται αλλαγές αλλά εγώ έχω να θέσω μέγα ερώτημα. Θα γίνουν οι αλλαγές όπως βολεύουν τους παίκτες; Τι θα γίνει; Εγώ θέλω να πω ότι το παιχνίδι γίνεται φουλ ανταγωνιστικό».

Δες το σχετικό απόσπασμα με όλα όσα αποκάλυψε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved