Media

Survivor: «Πάγωσαν» με την ανακοίνωση του Λιανού-«Απειλούν» με οικειοθελείς αποχωρήσεις

Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού σόκαρε τους παίκτες.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος οπού η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε πανηγυρικά από την μπλε με σκορ 10-03, ήρθε η ανακοίνωση του παρουσιαστή και έφερε αναστάτωση.

Ο Γιώργος Λιανός αποχωρώντας από την παραλία είπε στους παίκτες:

«Σας αποχαιρετώ για τώρα και θα τα πούμε σε λίγο στο έκτακτο συμβούλιο. Θα έχουμε μίξη και δημιουργία δυο νέων ομάδων στο φετινό Survivor», είπε ο παρουσιαστής σοκάροντας τους παίκτες. Κάποιοι έκαναν λόγο για Πρωταπριλιάτικο ψέμα, κάποιοι για μια απλή πλάκα, άλλοι μάλιστα όπως ακούστηκε έκαναν λόγο για οικειοθελή αποχώρηση.

Θυμίζουμε πως πριν από αρκετές εβδομάδες είχαμε δει τον Κοψιδά της Κόκκινης ομάδας και τον Τζέιμς της Μπλε ομάδας να επιλέγουν τους παίκτες εκείνους που ήθελαν για να συνθέσουν τις ομάδες τους. Θα θυμάστε τα χίλια "ευχαριστώ" της Σοφίας Μαργαρίτη στον Κοψιδά που την είχε... σώσει από τoυς Μπλε όταν επέλεξε να την έχει στους κόκκινους αλλά και την ανατροπή που έφερε ο Τζέιμς όταν επέλεξε Ελευθερίου και Καλίδη για να είναι στους Μπλε.

Παρ' όλο που στην αρχή οι περισσότεροι από τους παίκτες ήταν τρισευτυχισμένοι με τις νέες τους ομάδες, σύντομα άρχισαν τα παρατράγουδα, η γκρίνια και οι εντάσεις με τους νέους συναγωνιστές τους. Την Ελευθερία δεν τη... χωρούσε ο τόπος στην παραλία των μπλε και η Σοφία άρχισε να έχει έντονες αντιπαραθέσεις με Κοψιδά και Τριαντάφυλλο.

Αυτά όμως, όπως έχουμε διαπιστώσει και εμείς, αλλάζουν από εβδομάδα σε ομάδα.

Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη στο Survivor. Για να δούμε τι τελικά θα συμβεί!

Δες το βίντεο με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού και τις αντιδράσεις των παικτών

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved