Media

Survivor: Τι έγινε στους Μπλε και δεν το έδειξαν οι κάμερες; Tι αποκαλύπτει ο Ταβλαδάκης;

Survivor: Ο Γιώργος Ταβλαδάκης ο οποίος ανήκε στην ομάδα των Μπλε το λίγο διάστημα που παρέμεινε στην καλύβα στον Άγιο Δομίνικο, αποκαλύπτει άγνωστα γεγονότα που συνέβησαν στο παιχνίδι και δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες. 

Ο γνωστός pr man, αναφερόμενος στην εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μίλησε ανοιχτά για όλα συζητιούνται από τους φαν του Survivor ενώ αποκάλυψε και κάτι που δεν γνώριζε κανείς και που πρώτη φορά ο Γιώργος ξεσκεπάζει καθώς δέχτηκε έντονη κριτική για μία κίνησή του.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την αποχώρησή του στον στίβο μάχης, άκουσε κάποιους ψιθύρους από τον πάγκο των Κόκκινων που τον οδήγησαν σε μία κίνηση on camera η οποία αργότερα σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά από τον κόσμο. Διαβάστε παρακάτω τι ακριβώς αποκάλυψε ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

- Πώς ήταν η εμπειρία στο «Survivor»;

«Παρότι δεν το χάρηκα όσο ήθε­λα, ήταν κάτι μοναδικό, που δεν ξαναζείς στη ζωή σου».

- Θεωρείτε ότι πληρώσατε την κόντρα που υπάρχει στην Μπλε
ομάδα;

«Ναι, αυτό συνέβη, δυστυχώς».

- Τώρα που βγήκε από το παι­χνίδι η Άννα-Μαρία, θεωρείτε
ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στους πρώην Μπλε;

«Πιστεύω ότι θα βελτιωθούν. Νομίζω ότι ο Νίκος και ο Τζέιμς θα προσπα­θήσουν να προσαρ­μοστούν και να προσαρτηθούν στους υπόλοιπους. Ειδικότερα ο Τζέιμς, γιατί φοβάται να μην ψηφίζεται κάθε εβδομάδα, οπότε θεωρώ ότι θα ηρεμήσουν πάρα πολύ τα πράγματα».

- Η Αννα-Μαρία ήταν τελικά ο «ενορχηστρωτής» ή ο Τζέιμς;

«Ο Τζέιμς. Εκείνος πετούσε τις ιδέες, η Αννα-Μαρία τις οργάνω­νε και ο Νίκος ακολουθούσε».

- Ένα άλλο θέμα που συζητιέται πολύ, είναι η σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα. Ισχύει ότι είναι μόνο φίλοι πια;

«Είναι ξεκάθαρα φίλοι και, από τη στιγμή που υπάρχει κι ένα άτομο για τη Μαριαλένα έξω, καλό είναι να συνεχίσει έτσι όπως είναι, γιατί δεν είναι και σωστό».

- Πώς σας φάνηκε που ο Αλέξης μίλησε γι' αυτό, τονίζοντας
ότι ταιριάζουν πολύ, και άφησε να εννοηθεί ότι έχουν έρθει πιο κοντά;

«Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, από σεβασμό και μόνο προς το άτομο που είναι έξω. Αν ήταν ελεύθε­ροι και οι δύο, και να έλεγε κάτι τέτοιο δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Από τη στιγμή που υπάρχει ένα άτομο που συνδέεται μαζί του, καλό είναι να σεβόμαστε και να μην προχωράμε "σε τέτοιου εί­δους δηλώσεις».

- Πώς σας φάνηκαν οι δηλώσεις τον Γιώργου Κοψιδά, την ώρα της αποχώρησής του;

«Έκανε το λάθος να μιλήσει για την άποψη του κόσμου. Δεν μπορείς να κρίνεις τον κόσμο γι' αυτό που έχει ψηφίσει, είναι λάθος».

- Ο Κόρο τι άνθρω­πος είναι;

«Είναι καλό παιδί. Ήταν μεγάλο λά­θος του να μη δώ­σει φαγητό στον Τριαντάφυλλο, δεν περίμενα να το κάνει, αλλά από εκεί και πέρα δεν είναι κακό παιδί. Είναι ένας καλός παίκτης και πιστεύω ότι έχει μέλλον στο παιχνίδι».

- Ποια είναι τα σχέδια σας από εδώ και πέρα;

«Θέλω να δημιουργήσω κάποιο μαγαζί στο χώρο της εστίασης αν και εφόσον μας το επιτρέψει και η κατάσταση».

- Ποια είναι η πιο ωραία ανάμνηση που κρατάτε από το Survivor;

«Η ικανοποίηση στο 9-8, που κέρδισα τον Ασημακόπουλο και έφερα το 9-9. Τότε είπα το "εγώ - εγώ", που ο περισσότερος κόσμος το κατέκρινε. Αυτό το είπα γιατί ακούστηκε από τον πάγκο των Κόκκινων "φέρτε τον Ταβλαδάκη να τελειώνουμε". Ήταν πολύ υποτιμητικό και τους έδωσα την απάντηση στον αγωνιστικό χώρο».

Πηγή: Τηλεθεατής

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved