Ράδιο Αρβύλα: Ο κορονοϊός «χτύπησε» ξανά την εκπομπή - «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...»
Media

Ράδιο Αρβύλα: Ο κορονοϊός «χτύπησε» ξανά την εκπομπή - «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...»

Ράδιο Αρβύλα: Γέμισε από κρούσματα covid το προσωπικό πίσω από τις κάμερες - Η διαφορετική έναρξη και η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη

Δύσκολη εβδομάδα για την παρέα των Ράδιο Αρβύλα. Το απόγευμα της Δευτέρας 5 Απριλίου, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, βρέθηκαν κανονικά στο πόστο τους, έχοντας όμως αρκετές ελλείψεις προσωπικού, πίσω από της κάμερες.

Ο κεντρικός παρουσιαστής έσπευσε να ενημερώσει τους τηλεθεατές...

«Θα σας εξηγήσουμε τι γίνεται... Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά παραμένουμε στον αέρα. Πώς τα καταφέρνουμε... Έχουμε αρκετούς δικούς μας ανθρώπους οι οποίοι έχουν αρρωστήσει (από άσχετους λόγους). Κάποιοι είναι όμως μέσα στα κρούσματα του covid-19», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

Στη συνέχεια έστειλε τα "περαστικά" του σε όσους απουσίαζαν από την εκπομπή...

«Καταρχήν να είναι καλά όλα τα παιδιά. Βαγγέλη, Τάκη, Γρηγόρη, να είστε όλοι καλά. Όλα θα πάνε καλά. Έχουμε μείνει με δύο ανθρώπους αυτή τη στιγμή μέσα στο βαν, όπου είναι και οι νέοι συνεργάτες, ενώ αναθέσαμε τα βίντεο στον Κωστάκη», είπε ο παρουσιαστής.

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος φυσικά απομακρύνθηκε, μπαίνοντας σε καραντίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved