Άγριες Μέλισσες: Ο Σαράφης ρίχνει... βόμβα! Τι θα συμβεί με τις αδελφές Σταμίρη;
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Σαράφης ρίχνει... βόμβα! Τι θα συμβεί με τις αδελφές Σταμίρη;

Άγριες Μέλισσες: Βρέθηκε ,στο πλευρό της Ελένης και στις δύο δικαστικές μάχες που έδωσε. Θα υπερασπιστεί ο Μιχάλης Σαράφης τις αδελφές Σταμίρη και στις νέες δικαστικές περιπέτειες, που φαίνεται ότι θα προκύψουν;

Ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Μαζιώτης ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει τον ρόλο του και τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην αγαπημένη δραματική σειρά, δίνει... σπόιλερ για το δύσκολο -για ακόμα μία φόρα- μέλλον των αδελφών Σταμίρη. Διαβάστε τι αποκάλυψε ο ηθοποιός...

Ο κόσμος σας έχει ταυτίσει με τον Μιχάλη Σαράφη, Τι σας λέει
όταν σας συναντά στο δρόμο;

«Η αλήθεια είναι ότι, λόγω της μάσκας, δεν με αναγνωρίζουν πολλοί, αλλά όταν συμβαίνει αυτό, το πρώτο πράγμα που μου λένε είναι ότι θέλουν... να ανα­λάβω τις υποθέσεις τους ή να βάλω επιτέλους τον Bόσκαρη στη φυλακή».

Έχετε κοινά στοιχεία με τον ήρωα που υποδύεστε;

«Πάρα πολλά. Κατ' αρχάς, ο Σαράφης είναι ένας ήρωας που τον χαρακτηρίζει η ενσυναίσθηση. Εκτός από πολύ καλός ποινικολόγος, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος λειτουργεί πολύ με το συναίσθημα και προσπαθεί σε όλα να είναι σωστός, με βάση
τους νόμους, τους κανόνες και την ηθική του. Κι αυτό είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει και εμένα. Πιστεύω στην ιεραρχία, στους κανόνες, στην ηθική και θέλω όλα να είναι σε τάξη».

Ο Σαράφης δικαιώνεται στη δίκη της Ελένης. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα και για τον ίδιο αυτό;

«Ο Σαράφης είναι από τους δικηγόρους που θα εμφανι­στούν στο δικαστήριο μόνο με αποδείξεις και στοιχεία. Δεν θα προσπαθήσει ποτέ να δημιουρ­γήσει εντυπώσεις, γιατί δεν έχει να πιαστεί από κάπου αλλού. Σε αυτή τη δίκη, ενώ ξεκίνησε πολύ δυναμικά, υπήρχαν μαρτυρί­ες, στην πορεία τα πράγματα δυσκόλεψαν και δεν ήταν τόσο σίγουρος για το αποτέλεσμα. Έκανε την προσπάθειά του, όμως, και την έκανε με θεμιτά μέσα. Παρουσίασε στοιχεία και κατάφερε να αντικρούσει οποιεσδήποτε κινήσεις εντυπώσεων προσπάθησε να δημι­ουργήσει η άλλη πλευρά. Ξέρει ότι έχει δίκιο η Ελένη, είναι πε­πεισμένος».

- Κάτι που δεν ίσχυε στην πρώ­τη δίκη...

«Ναι, πάλευε μόνος του γιατί δεν ήξερε όλη την αλήθεια, οπότε αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς κατέληξε. Γι' αυτό και έπαθε πολύ μεγάλο σοκ όταν του αποκάλυψε η Ελένη την α­λήθεια και ήταν έτοιμος να την εγκαταλείψει».

- Ο Βόσκαρης τελικά παίρνει αυτό που του αξίζει, αλλά οι αδελφές Σταμίρη μπαίνουν σε νέους μπελάδες, αφού η Ασημίνα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ότι το φόνο τον έχουν κάνει και οι τρεις. Θα απευθυνθούν στον Σαράφη και πάλι;

«Δεν έχω ακόμη εικόνα για το τι θα συμβεί. Αν συμβεί όμως αυτό, σίγουρα θα τις συμβουλέψει να μη σκαλίζουν αυτή την υπόθεση, γιατί θα βρεθούν μπλεγμένες. Μπορεί να προκύψουν στοιχεία που θα τις οδηγήσουν εκ νέου στο δικαστήριο. Και όχι μόνο την Ελένη, αλλά και τις τρεις».

- Θα βρεθεί και η Ελένη ξανά στο δικαστήριο; Δεν έχει τελειώσει πια για εκείνη η συγκεκριμένη υπόθεση;

«Φυσικά, αφού θα κατηγορηθεί για ψευδομαρτυρία. Δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί δεν έχω διαβάσει τα σενάρια, αλλά θεωρητικά, με τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα, έρχεται ένας καταιγισμός γεγονότων, που μπορεί να οδηγήσουν και σε μία νέα δικαστική διαμάχη».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved