Survivor: Απαρηγόρητη η Μαριαλένα με την απομάκρυνση του Σάκη - «Μαζεύω τα κομμάτια μου»
Media

Survivor: Απαρηγόρητη η Μαριαλένα με την απομάκρυνση του Σάκη - «Μαζεύω τα κομμάτια μου»

Survivor: Και πάνω που είχε συνηθίσει δίπλα του, η απόφαση της παραγωγής έφερε τα πάνω - κάτω στη συμβίωσή τους - Με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια του ριάλιτι...

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Survivor 4 αλλά και τους τηλεθεατές του ριάλιτι. Τα νέα επεισόδια φέρνουν αλλαγές στον Άγιο Δομίνικο, με τον Σάκη Κατσούλη να...μετακομίζει στην αντίπαλη ομάδα.

Το άκουσμα και μόνο της είδησης αυτής, προκάλεσε αναστάτωση στον ίδιο αλλά και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία στο παρελθόν υπήρξαν και ζευγάρι, εκτός ριάλιτι.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor είδαμε τη Μαριαλένα να "λυγίζει" μετά τις τελευταίες εξελίξεις...

«Το Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει να κάνει καθαρά με την ψυχολογία και εμένα έχουν παίξει ήδη δύο φορές με την ψυχολογία μου. Μαζεύω τα κομμάτια μου... Η μία φορά ήταν όταν φέρανε τον Σάκη από την Ελλάδα και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Αργότερα τον συνήθισα και πλέον είναι ο πιο δικός μου άνθρωπος μέσα στο παιχνίδι», είπε η Μαριαλένα με δάκρυα στα μάτια.

«Τώρα, πάλι αυτόν τον δικό μου άνθρωπο, το παιχνίδι μου τον πήρε και τον πήγε στην αντίπαλη ομάδα για να είμαστε αντίπαλοι. Λύγισα, ένιωθα δυνατή, αλλά είμαι ευαίσθητη. Προσπαθούσα τόσο καιρό να μείνω δυνατή και να μην κλάψω, αλλά δεν γίνεται», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved