Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία μετά τον ανασχηματισμό των ομάδων
Media

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία μετά τον ανασχηματισμό των ομάδων

Survivor: Με άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι παίκτες μετά τις τελευταίες εξελίξεις - Δείτε ποια ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία...

Κάτω από αρκετή ψυχολογική πίεση, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας ασυλίας, γι΄αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

Οι αλλαγές των παικτών στις δύο ομάδες, έφεραν διαφωνίες αλλά και συγκίνηση σε αρκετούς, με την Μαριαλένα και τον Σάκη να βρίσκονται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο.

«Το Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει να κάνει καθαρά με την ψυχολογία και εμένα έχουν παίξει ήδη δύο φορές με την ψυχολογία μου. Μαζεύω τα κομμάτια μου... Η μία φορά ήταν όταν φέρανε τον Σάκη από την Ελλάδα και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Αργότερα τον συνήθισα και πλέον είναι ο πιο δικός μου άνθρωπος μέσα στο παιχνίδι», είπε η Μαριαλένα με δάκρυα στα μάτια.

Από την άλλη, ο Αλέξης Παππάς μπήκε στην κόκκινη ομάδα, εκεί όπου και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να κάνουν μαζί μια νέα αρχή. James και Νίκος Μπάρτζης ξέσπασαν σε γέλια, αφού θεώρησαν πως για άλλη μια φορά, ο Παππάς κάνει την "κωλοτούμπα του στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δύο νέες πλέον ομάδες στην παραλία! Εκεί, λίγο πριν διεξαχθεί το αγώνισμα για την ασυλία, ο παρουσιαστής του Survivor θέλησε να μάθει περισσότερα για την ψυχολογία των παικτών μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Σάκης Κατσούλης "λύγισε" μιλώντας για τη Μαριαλένα...

«Το παιχνίδι μου έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε ξανά κοντά με τη Μαριαλένα. Είναι ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για εμένα και ξέρει να με διαχειρίζεται στο 100% . Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους ακολουθήσουμε. Αυτό θα κάνω κι εγώ και θα δώσω τα πάντα για την κόκκινη ομάδα πλέον», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Μπλε και Κόκκινοι παίκτες αγωνίστηκαν για την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας - Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved