Survivor spoiler: Μάθε πρώτος ποια ομάδα κερδίζει σήμερα στο αγώνισμα ασυλίας
Media

Survivor spoiler: Μάθε πρώτος ποια ομάδα κερδίζει σήμερα στο αγώνισμα ασυλίας

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε (6 Απρίλη) στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας;

Μπλε και Κόκκινοι παίκτες αγωνίστηκαν χθες, 5 Απριλίου για την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας και οι μπλε κατάφεραν να κερδίσουν! Το αγώνισμα εξελίχθηκε σε γερό ντέρμπι, με τους Κόκκινους και τους Μπλε να έρχονται στο 9-9. Η ομάδα τελικά που τα κατάφερε ήταν η Μπλε η οποία δεν είχε κανένα άγχος για το συμβούλιο του νησιού.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τους ηττημένος παίκτες για το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Οι κόκκινοι παίκτες πέρασαν σε νέο αγώνισμα με τον Ηλία Μπόγδανο να εξασφαλίζει την ατομική ασυλία για αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

Μετά από μια δύσκολη ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός χθες, 5 Απριλίου ανακοίνωσε το όνομα του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση, του πρώτου μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων και… ήταν ο Τριαντάφυλλος.

Σήμερα, 6 Απριλίου έχουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας! Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Όπως αποκάλυψε στο twitter ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Μισθοφόρος του πρώτου Survivor ότι την Τρίτη 6/4, οι κόκκινοι θα πάρουν τη ρεβάνς.

Μάλιστα είχε τονίσει ότι τη Δευτέρα θα κέρδιζαν οι Μπλε και το spoiler του επιβεβαιώθηκε… μένει να δούμε ποιον θα δώσουν στον τάκο οι κόκκινοι!

Δείτε το spoiler του αλλά και το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του survivor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved