Μπόμπα σε Μελέτη: «Λύγισε ο Σάκης όταν ο γιατρός ανακοίνωσε ότι είμαι έγκυος»!
Media

Μπόμπα σε Μελέτη: «Λύγισε ο Σάκης όταν ο γιατρός ανακοίνωσε ότι είμαι έγκυος»!

Μεσάνυχτα: Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πως αντέδρασε ο Σάκης Τανιμανίδης όταν έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς! 

Η Χριστίνα Μπόμπα μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη αυτή την Τετάρτη (7-04) αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος αποκαλύπτοντας πως έκανε εξωσωματική.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο”, λέει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στην Ελεονώρα Μελέτη στο σχετικό τρέιλερ της εκπομπής, Μεσάνυχτα που προβάλλεται στον Alpha!

Σήμερα, 6 Απριλίου προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα στο Happy Day από τη συνέντευξη της Χριστίνας Μπόμπα στην Ελεονώρα Μελέτη και περιγράφει τη στιγμή που ο Σάκης Τανιμανίδης έμαθε πως θα γίνει πατέρας.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Όταν κάναμε τη χοριακή, την επόμενη μέρα μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο. Είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Έβαλα ανοιχτή ακρόαση. Ρώτησα αν είμαι έγκυος και μου λέει, “πιο έγκυος δε γίνεται”. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που τρία χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και δεν έβγαζε συναίσθημα… Πρώτη φορά τον είδα να λυγίζει συναισθηματικά. Συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και κατάλαβα πως η χαρά του ξεχειλίζει από παντού».

Δείτε το νέο απόσπασμα παρακάτω και όλη τη συνέντευξη αύριο στην εκπομπή, Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved