Survivor: Ο Γιώργος Λιανός έκανε πρόβλεψη - Αυτή θα είναι η τελική τετράδα
Media

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός έκανε πρόβλεψη - Αυτή θα είναι η τελική τετράδα

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τη δική του πρόβλεψη για την τελική τετράδα του survivor!

O παρουσιαστής μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή, sfera και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το πρωί της Τρίτης μεταξύ άλλων έκανε τη δική του πρόβλεψη για την τελική τετράδα του Survivor.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής, Το Πρωινό και τα έχασαν γιατί στην τελική τετράδα λείπουν δύο δυνατοί παίκτες!

Αρχικά, ο Γιώργος Λιανός μίλησε και για τις δύο νέες ομάδες που διαμορφώθηκαν λέγοντας πως είναι δυνατές και πως έρχονται σκορ σοκ.

Βέβαια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε και για την… Μαριαλένα και τον Σάκη και αν τελικά έχουν σχέση με τον παρουσιαστή του survivor να δηλώνει πως ο ίδιος δεν έχει δει κάτι με τα μάτια του.

«Δεν ξέρω ρε φίλε δεν τους έχω δει… θα κάνω ντου όταν κοιμούνται» είπε με χιούμορ για τη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη Κατσούλη

«Τετράδα τελικού; Έχω ένα προαίσθημα… James, Μαριαλένα, Μπόγδανος, Τριαντάφυλλος», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός αφήνοντας έξω από την πρόβλεψή του δύο δυνατούς παίκτες, τον Σάκη Κατσούλη και τον Γιώργο Κόρομι!

Μάλιστα, μετά το απόσπασμα ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι ο Γιώργος Λιανός για να το λέει κάτι έχει δει, αφού είναι μπροστά κάποια επεισόδια!

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιανός για το survivor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved