Survivor: Ξέσπασε η μάνα της Μαριαλένας: «Παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου»
Media

Survivor: Ξέσπασε η μάνα της Μαριαλένας: «Παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου»

Survivor: Ξέσπασε η μάνα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μετά από όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης και γράφονται και λέγονται για το παιδί της!

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης έχουν έρθει κοντά σύμφωνα πάντα με αυτά που βλέπουμε. Μάλιστα, μετά τον «χωρισμό» τους και οι δύο παίκτες είναι καταρρακωμένοι!

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Σάκης αφιέρωσε τη νίκη του στην Μαριαλένα και τους είδαμε και στην καλύβα αγκαλιασμένους να τα λένε…

Σήμερα το Πρωινό και ο Αλέξης Μίχας μετέφεραν τα λόγια της μητέρας της Μαριαλένας, της κυρίας Γεωργίας η οποία ανησυχεί για το παιδί της.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι μίλησε μαζί της και η μάνα της παίκτριας πιστεύει ότι δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον Σάκη, βάζει το χέρι της στη φωτιά, είπε χαρακτηριστικά!

Η κυρία Γεωργία τόνισε χαρακτηριστικά στο Πρωινό: «Ξέρω το παιδί μου καλύτερα απ’ όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν δύο χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντας. Είμαι σίγουρη για αυτό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων, δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης, η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη για αυτό. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου...».

Και υπογράμμισε ότι η οικογένειά της έχει χάσει τον ύπνο της!

Τα τρία αδέρφια της στεναχωριούνται με όλα αυτά που βλέπουν στο παιχνίδι, ενώ ο πατέρας της δεν έχει κλείσει μάτι μετά το χθεσινό επεισόδιο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved