Η Φάρμα: «Χείμαρρος» ο Ερωτόκριτος: «Αγνόησαν το πρόβλημα υγείας μου»
Media

Η Φάρμα: «Χείμαρρος» ο Ερωτόκριτος: «Αγνόησαν το πρόβλημα υγείας μου»

Η Φάρμα: «Χείμαρρος» ο Ερωτόκριτος – Αποκάλυψε στο Πρωινό τον λόγο που αποχώρησε από το ριάλιτι του ΑΝΤ1!

Ο Ερωτόκριτος Κυμιώνης δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει στην Φάρμα και έφυγε!

Ο σχεδιαστής μόδας, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής, τσαντίστηκε με την παραγωγή γιατί του είπαν να μην κοιμηθεί στο δωμάτιο των υπηρετών. Τότε μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε από την Φάρμα.

Σήμερα, 6 Απρίλη, ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που έφυγε από τη Φάρμα!

Αρχικά, είπε στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα πως πρέπει να γίνουν ξανά ζευγάρι: «Θέλω να σας αλλάξω εδώ και τον τίτλου του Πρωινού πρέπει να γίνει «Πρώην – άδικο». Είστε οι πρώην που είναι άδικο να είστε χώρια. Πρέπει να είστε μαζί! Σε όλες τις εκφάνσεις» με την παρουσιάστρια να απαντά: «Είμαστε μαζί ως γονείς».

Και έπειτα αποκάλυψε τον λόγο της αποχώρησής του! Ο Ερωτόκριτος είπε: «Πριν μπω στη Φάρμα υπήρξε ένα θέμα με το δόντι μου, με συνοδεύσαν δύο άνθρωποι της παραγωγής να πάω στον οδοντίατρο στο Κολωνάκι, όσο ήμουν στην καραντίνα για να φτιάξουμε το δόντι. Ήταν στην γνάθο, όπου είχα κάνει δύο χειρουργεία. Είχα αυτό το σοβαρό θέμα, μπαίνω στην Φάρμα και κάποια στιγμή σπάει η θήκη. Στους κανονισμούς έχουμε πως οτιδήποτε γίνει έρχεται απευθείας διασώστης. Ενημέρωσα ότι είναι σος και χρειάζομαι οδοντίατρο, δεν θα μπορούσα να βγω χωρίς το δόντι. Δεν γνώριζα αν αυτό πρηστεί, έπρεπε απευθείας να δω οδοντίατρο. Περνάει μισή ώρα τίποτα. Επί τρεις ώρες, καμία απάντηση. Όταν τους είπα ότι αν δεν μου απαντήσετε θέλω να επικοινωνήσω με τον δικηγόρο μου αυτή τη στιγμή, τότε είπαν αμέσως «ο Ερωτόκριτος στο δωμάτιο επικοινωνίας». Αυτά δεν παίχτηκαν πουθενά. Δεν μου επέτρεψαν να πάω στο οδοντιατρείο και ήρθε στις 7 το πρωί η οδοντίατρος στη Φάρμα. Ήθελαν να με θυμώσουν για να γίνει ίντριγκα.

Φάνηκε ότι ήμουν ένας απόμακρος άνθρωπος, ενώ ενδυνάμωνα τους συμπαίκτες μου.»!

Και υπογράμμισε σε άλλο σημείο: «Έχω έρθει εδώ γιατί πρεσβεύω κάτι. Όταν, λοιπόν, βγει ότι ο Ερωτόκριτος είναι τρελός και τα σπάει. Η παραγωγή έχει δείξει τι λένε κάποια παιδιά, δεν έχει δείξει τι απαντάω εγώ στα παιδιά. Αγνόησαν το πρόβλημα υγείας μου»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved