Τηλεθέαση: Πρωτιά για τον «Ήλιο» του ΑΝΤ1
Media

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τον «Ήλιο» του ΑΝΤ1

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τη σειρά, Ήλιος στον ΑΝΤ1! 

Πρώτος έκοψε το νήμα της τηλεθέασης ο «Ήλιος» χθες, Δευτέρα 5 Απριλίου καθηλώνοντας κατά μέσο όρο σχεδόν 1.000.000 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού. Η αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 ήταν πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της στο κοινό 18-54, με ποσοστό 19%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 1,5 μονάδα.Αξίζει να σημειωθεί πως για άλλη μια φορά ο «Ήλιος» μονοπώλησε το ενδιαφέρον τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών, αφού σε επιμέρους γυναικείο κοινό άγγιξε το 29,6%, ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό σημείωσε 29,3%.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Ήλιος, η Αλίκη καταφέρνει και γλιτώνει απ’ τα χέρια του Κωστή, ενώ ο Δημήτρης ψάχνει ποιος και γιατί θέλει να κάνει κακό στην γυναίκα που αγαπάει. Η Λήδα φροντίζει τον τραυματισμένο Νικήτα, ενώ ο Κωστής ψάχνει να τον εντοπίσει φτάνοντας στο νοσοκομείο.

Ο Μάνος συνεχίζει να μένει με τον Δήμο και αυτή τη φορά τον εκβιάζει με κάτι διαφορετικό.

Η Διώνη αποχαιρετά το σπίτι του Μενέλαου που θα πουληθεί, κλείνοντας πια κάθε λογαριασμό της με το παρελθόν και έρχεται σε επαφή με μια νεαρή αλλοδαπή που εργαζόταν εκεί.

Η Δάφνη, με την επιστροφή της στην φυλακή, θα αιφνιδιάσει για μια κόμη φορά τον Χρήστο και την Σοφία…

Η Αλίκη γνωρίζει τον Δημήτρη στην παιδική της φίλη, την Μπέτυ, αλλά απ’ ότι φαίνεται οι δυο τους, έχουν ένα μυστικό που τους συνδέει ήδη… Η Διώνη θα βρεθεί μπροστά στο πτώμα μιας άγνωστης κοπέλας…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved