Masterchef 5: Ποια είναι η Ανούς από την Αρμενία που έκλεψε την καρδιά του Διονύση;
Media

Masterchef 5: Ποια είναι η Ανούς από την Αρμενία που έκλεψε την καρδιά του Διονύση;

Masterchef 5: Οι χρήστες των social media είχαν αντιληφθεί από νωρίς το φλερτ ανάμεσα στους δυο συμμετέχοντες για το ριάλιτι μαγειρικής του Star

Η Ανούς Χεριμιάν κατάγεται από την Αρμενία και είναι 28 ετών.
Είναι μαγείρισσα ενώ μέχρι να μπει στο ριάλιτι βοηθούσε τη μητέρα της στην οικογενειακή ταβέρνα.

Ήρθε με τη μητέρα και τον αδελφό της στην Ελλάδα, αναζητώντας την ελπίδα. Επικοινωνιακή, με έξυπνο χιούμορ και υπερκινητική, δηλώνει «πειραχτήρι» στις κουζίνες που έχει εργαστεί επαγγελματικά.

Η Ανούς αποκαλεί τον εαυτό της “πολεμίστρια” της ζωής και της μαγειρικής.
Δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 γιατί έχει σκοπό μόνο τη νίκη.

Μετά την είσοδό της στο σπίτι του ριάλιτι, η Ανούς ήρθε αρκετά κοντά με τον Διονύση Σαρακίνη με τους χρήστες των social media να αντιλαμβάνονται από την πρώτη στιγμή το φλερτ ανάμεσά τους.

Σε ένα από τα πρόσφατα επεισόδια του MasterChef, η Ανούς και ο Διονύσης επιβεβαίωσαν το φλερτ τους...

«Όπου έχω άδικο, μου βάζει τις φωνές η Ανούς. Συνήθως έχω άδικο σε όλα. Ό,τι θέλει ας γράψει. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε ευχάριστα και έξω από εδώ υπάρχουν πολλοί, διάφοροι και μεγάλοι δρόμοι. Υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα μεταξύ μας. Η… παντόφλα να είναι καλής ποιότητας κι όλα καλά», είχε πει ο Διονύσιος Σαρακίνης

«Λέω στον Διονύση να μη φωνάζει, να μη νευριάζει, να μη σχολιάζει. Έχουμε έρθει αρκετά κοντά, αλλά ό,τι και να είναι, το έχουμε δηλώσει πως ό,τι κι αν γίνει, θα είναι έξω», είχε αναφέρει η Ανούς Χεριμιάν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved